16-3364 - Directeur/bestuurder Abortusklinieken

- een hands-on people manager met HR achtergrond -

Locatie

Eindhoven/Arnhem

Voor de twee abortusklinieken van koepelstichting Centrum voor Seksuele Gezondheid Zuid en Oost Nederland zoeken wij een Directeur/bestuurder (32 uur per week)

Organisatie:

Het Centrum voor Seksuele Gezondheid Zuid en Oost Nederland (CSGZON) is de koepelstichting voor twee eerstelijnscentra voor seksuele gezondheid: ASK Mildredhuis in Arnhem en ASK RutgersStimezo in Eindhoven. Beide klinieken zijn gespecialiseerde eerstelijnscentra met een breed pakket van zorg op het gebied van seksuele en reproductieve gezondheid. Beide ASK klinieken zijn door de overheid erkend en gesubsidieerd.

Belangrijk en bijzonder onderdeel van de zorg die wordt geboden, is de abortushulpverlening. Deze bestaat uit het bieden van hulp aan vrouwen met een (mogelijk) ongewenste zwangerschap en hun eventuele partners, het uitvoeren van de abortus en het verlenen van nazorg. Vrouwen krijgen ondersteuning en begeleiding bij het maken van een weloverwogen besluit over abortus. Naast de abortushulpverlening bieden de werkorganisaties ook hulpverlening, voorlichting en advies op het gebied van anticonceptie, SOA en seksualiteit.

De dienstverlening is in beide klinieken identiek, behalve dat er in de kliniek in Arnhem ook 2e trimester behandelingen worden uitgevoerd.

 

Functieomschrijving:

Op gebied van de interne organisatie dient een verdere ontwikkel- en professionaliseringsslag gemaakt te worden, met name op het gebied van kwaliteit/processen/zorgpaden en strategisch duurzaam HR beleid. Daarnaast is strategische oriëntatie nodig op het gebied van eventuele samenwerking met andere abortusklinieken en financiering van de dienstverlening.
Er wordt gezocht naar een directeur/bestuurder met een HR achtergrond die de verbinding kan maken tussen strategie, beleid en alle disciplines binnen de kliniek; een hands-on people manager.

 

Functie eisen:

Meer informatie:

De directeur/bestuurder wordt parttime aangesteld voor 32 uur per week.
De arbeidsvoorwaarden zullen in overleg worden bepaald. Indicatie maandsalaris is max. € 8.640,- bruto p/mnd op basis van fulltime werken.
Er wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden.

Voor meer informatie over deze vacature kunt u bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225; voor het opvragen van het Functie Analytisch Rapport (FAR) kunt u contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

U kunt uw belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren' bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 4 september a.s. Na deze datum zal uw sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 14 september a.s. bij ons bureau. Indien u hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij u hierover benaderen. Een vervolgafspraak (“klikgesprek”) met de opdrachtgever is gepland op 19 september a.s. Eventuele gesprekken met advies- en selectiecommissie bij de opdrachtgever staan gepland op 27 en 28 september 2016.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij u nu reeds rekening te houden met deze data in uw agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug