17-3427 - Voor GGZ Westelijk Noord-Brabant zoeken wij een Manager Facilitair en Vastgoed

Halsteren

- een resultaatgerichte manager die het verschil kan maken -

Organisatie:
GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) biedt gespecialiseerde diagnostiek, consultatie, behandeling en begeleiding voor mensen met ernstige psychische aandoeningen en de gevolgen daarvan.
Hierbij zijn ze gericht op herstelgerichte behandeling met als uitgangspunt dat de cliënt zijn regie behoudt. Dit met de doelstelling dat zij (weer) zo optimaal mogelijk kunnen participeren in de samenleving.
De doelgroepen van cliënten zijn kinderen, volwassenen en ouderen. De zorg en behandeling wordt geboden in een klinische of ambulante setting. GGZ WNB heeft tevens een organisatieonderdeel Basis GGZ met de naam GGZuidland.  Door al deze vormen van zorg en behandeling heeft de organisatie een grote toegevoegde waarde in een regio van ongeveer 280.000 inwoners.

De Manager Facilitair en Vastgoed die we zoeken is daarom een resultaatgerichte verandermanager die deze uitdaging aangaat en het verschil kan maken voor de organisatie.  

 
De functie:
De Manager Facilitair en Vastgoed is integraal verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening binnen GGZ WNB en het leidinggeven aan en het organiseren van de afdeling.
De komende tijd vergen oplossingen van een aantal strategische vastgoedvraagstukken extra bestuurlijke en tactische aandacht. De manager Facilitair en Vastgoed neemt hierin een proactieve rol en werkt hierbij nauw samen met het bestuur.
Hij/zij is tevens verantwoordelijk voor de visie- en planvorming en de realisatie en implementatie van het facilitaire beleid. Zorgt voor verbinding binnen de dienst maar ook richting de zorg.
Hij/zij onderhoudt contacten met externe partijen zoals netwerk/samenwerkingspartners, commissies en gemeenten.

 
Functie eisen:

 

Meer informatie:
De functie wordt beloond conform de CAO GGZ op een niveau van maximaal schaal FWG 70 (€ 6.009,- bruto p/mnd). Op basis van fulltime werken, exclusief vakantietoeslag (8%) en eindejaarsuitkering.
Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar. 

Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225; voor het opvragen van het Functie Analytisch Rapport (FAR) kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.
Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren'  bij deze vacature. De sluitingstermijn van de werving is op 28 augustus a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 6 en 7 september a.s. bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een vervolgafspraak (“klikgesprek”) met de opdrachtgever is gepland op 12 september a.s. Eventuele gesprekken met advies- en selectiecommissie bij de opdrachtgever staan gepland op 21 september 2017.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs