17-3431 - Voor Nederlandse Obesitas Kliniek zoeken we een Strategisch & Business Development Directeur

Huis ter Heide

- ben jij diegene die meebouwt aan de internationale groei? -

Organisatie:
De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) is in Nederland de grootste en meest gespecialiseerde, zelfstandige kliniek voor de behandeling van mensen met ernstig overgewicht. Samen met hun partners, medisch specialisten en professionals lopen zij al sinds 1993 voorop in de behandeling van obesitas. Daarbij staat verandering van levensstijl centraal.
De Nederlandse Obesitas Kliniek ziet het als haar missie zich te profileren als landelijk expertisecentrum op het gebied van de behandeling van (morbide) obesitas. Door nauwe samenwerking met topklinische ziekenhuizen biedt de Nederlandse Obesitas Kliniek state-of-the-art zorg
In 2016 heeft Medtronic (MDT) een meerderheidsbezitspositie in NOK genomen, met als doel de behandeling van morbide obesitas aan patiënten op locaties over de hele wereld aan te kunnen bieden.
NOK heeft als doelstelling de komende jaren haar omzet en marktaandeel te vergroten door de opzet van klinieken wereldwijd.

Mede in verband met deze uitbreiding is NOK op zoek naar een Strategisch & Business Development Directeur


Functieomschrijving
De Strategisch & Business Development Directeur is verantwoordelijk voor de marktontwikkeling in de landen/ regio's die in het kader van de internationale expansieplannen veelbelovend worden geacht.
Je bent in staat om essentiële marktinformatie om te zetten in strategische plannen die nodig zijn voor het nemen van beslissingen ten behoeve van deze groei. Je stelt hiertoe businesscases en presentaties op, zorgt voor implementatie en borging hiervan binnen de organisatie.
Je bent de ‘rechterhand’ van de CEO en zal in voorkomende gevallen deze ook vervangen.
De Strategisch & Business Development Directeur helpt de CEO ook bij strategische problemen in Nederland (thuisland NOK).

We zoeken een echte “bouwer”, authentiek, resultaatgericht, met executiekracht, die helpt mee te bouwen aan een internationale organisatie.

Functie eisen:


Meer informatie:
De functie wordt beloond op een niveau van maximaal € 125.000,- bruto per jaar (fulltime dienstverband).
Er wordt in eerste instantie een jaarcontract geboden.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225; voor het opvragen van het Functie Analytisch Rapport (FAR) kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren' bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 26 september a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 2 en 3 oktober a.s. bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een vervolgafspraak (“klikgesprek”) met de opdrachtgever is gepland op 11 oktober a.s., ook op ons kantoor. Eventuele gesprekken met de benoemingscommissie staan gepland op 19 oktober 2017.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij je nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

 

Click here for English job profile

 

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs