17-3432 - Met spoed: Teammanager Zorg a.i.

Brabant

Voor een VVT instelling in het zuiden van het land zijn we met spoed op zoek naar een Teammanager Zorg a.i.


Functieomschrijving:
Als teammanager geef je leiding aan drie zorgteams. Je ziet erop toe dat er een juiste kwantitatieve en kwalitatieve bezetting is op de locatie en dat de kwaliteit van zorg zo optimaal mogelijk is.
Je bent een verbinder en schakelt op natuurlijke wijze tussen het zorgpersoneel en de ondersteunende diensten. Je zet mensen in hun kracht door je team te complimenteren en uit te dagen. Binnen deze rol organiseer je een adequate communicatie- en overlegstructuur.
In het kader van bedrijfsvoering houd je je actief bezig met de begroting. Je bewaakt de organisatorische randvoorwaarden voor de zorgteams en signaleert knel- en verbeterpunten. In het kader van kwaliteit en veiligheid organiseer je overleggen en stelt, samen met de zorgteams, prioriteiten. Je voert de regie over verbeterpunten- en plannen en faciliteert de teams hier zo goed mogelijk bij.
Je zorgt ervoor dat de implementatie van de leerroutes rondom vastgestelde thema’s in goede banen wordt geleid. Tevens bewaak je diverse kwaliteitsprocedures.

 
Opdracht:
Je gaat 3 à 4 maanden 3 zorgafdelingen aansturen waar er een kwetsbare situatie is ontstaan. Na 3 à 4 maanden is de personeelsmix op basis van de Nza norm in relatie tot de omzet op orde (binnen de financiële kaders), is het verzuim met minimaal 1% gedaald en is er een verantwoorde kwaliteit van zorg.

De invulling van de opdracht is op interim-basis of op de loonlijst van de organisatie. De functie is gewaardeerd in FWG 65 en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT. Het betreft een positie voor 36 uur per week.

Functie eisen:
Je bent een bouwer en in staat om te schakelen tussen strategie en de praktijk. Je trekt de regie naar je toe.
De teammanager heeft een duidelijke visie op het vlak van zorg. Je bent goed bekend in de zorg (of de non-profit) en hebt ervaring met de aansturing van medewerkers, zowel hiërarchisch als vakinhoudelijk. De persoon die we zoeken is een echte “bouwer”, die organisatorisch sterk is. Een energiek persoon die kansen ziet en in mogelijkheden denkt. Je bent communicatief enorm sterk, staat graag in contact met veel verschillende in- en externe functionarissen en weet partijen aan de organisatie te binden.

 

Meer informatie:
Voor meer informatie over deze opdracht kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV via onze website door middel van de knop 'Reageren' bij deze vacature.

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs