17-3442 - Voor Archipel Zorggroep zoeken wij een Manager HR en Bedrijfsvoering

Eindhoven

- ben jij die ambitieuze, innovatieve manager die bijdraagt aan de koppositie van Archipel? -

Organisatie:
Archipel Zorggroep is al jaren een bekende organisatie op het gebied van verzorging en verpleging, in Eindhoven en omgeving. Archipel heeft een brede dienstverlening in zorg, welzijn en wonen. Zij verlenen hun diensten niet alleen in hun locaties, maar ook bij cliënten thuis. Op deze manier bieden zij voor iedereen die in meer of mindere mate zorg nodig heeft, het ideale pakket. Ze werken samen met huisartsen en andere organisaties in Eindhoven en omgeving.

De functie:
De Manager HR en Bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het HRM- en bedrijfseconomisch concernbeleid beleid zodat er binnen Archipel sprake is van een goede bedrijfsvoering en een optimale versterking en ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen, ook met betrekking tot de performance van management, medewerkers en vrijwilligers.
Hij/zij draagt jaarlijks zorg voor het initiëren, ontwikkelen en implementeren van strategisch concernbeleid op het gebied van HR en bedrijfsvoering.
Geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de Raad van Bestuur en is sparringpartner op strategisch niveau. Zorgt voor een goede vertaling van de uitkomsten naar operationeel niveau zodat zowel voor de korte als de langere termijn het beleid en beheer van het concern in het algemeen en van de regio’s in het bijzonder goed beheerst en geborgd worden.

De manager die we zoeken heeft als taak de Raad van Bestuur te ontzorgen en vertrouwen te scheppen binnen de organisatie. Hij/zij heeft een belangrijke rol in het meenemen van alle medewerkers in de ingezette koers en strategie van Archipel en zo het gevoel van “trots mogen zijn” op de organisatie te versterken. Het goed inrichten van de ondersteuning zodat de mensen op de werkvloer zich ondersteund voelen is een belangrijk speerpunt.
We zoeken een echte “vernieuwer”, een verbinder en facilitator, resultaatgericht en daadkrachtig, die bijdraagt aan de koppositie van Archipel.

 

Functie eisen:

 

Meer informatie:

De functie wordt marktconform beloond op basis van de CAO VVT.
Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar of specifieke termijnmanagement afspraken.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225; voor het opvragen van het Functie Analytisch Rapport (FAR) kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature. De sluitingstermijn van de werving is op 28 januari a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 5 en 6 februari 2018 bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een vervolgafspraak (“klikgesprek”) met de opdrachtgever is gepland op 14 februari a.s., ook bij ons op kantoor. Eventuele gesprekken met advies- en selectiecommissie bij de opdrachtgever staan gepland op 26 februari 2018.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs