17-3444 - Voor Isala zoeken wij een Teamleider End User Services

Zwolle

Organisatie:
Isala is een ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. Onder het motto 'dichtbij als het kan, verder weg als het moet' waarborgen wij samen het aanbod van basis- en topzorg in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel.

Isala biedt meer dan basiszorg. In de loop der jaren hebben we steeds meer bijzondere, topklinische functies toegewezen gekregen. Vaak als erkenning van de kennis en vaardigheden die specialisten op eigen initiatief hadden opgebouwd. In de topklinische functies, zoals hart- en neurochirurgie en dialyse, kunnen we ons meten met academische ziekenhuizen.

Isala Informatisering en Automatisering
De stafdienst Isala Informatisering & Automatisering (I&A) is verantwoordelijk voor het beheer van de ICT-dienstverlening aan het ziekenhuis. De stafdienst bestaat uit twee divisies: ICT-beheer en ICT-change. Binnen de afdeling ICT-beheer zijn er vier afdelingen: Development Services, Application Services, Infrastructure Services en End User Services. Voor de afdeling End User Services zoeken we een enthousiaste teamleider.

Wat is je plek binnen de organisatie?
De teamleider End User Services rapporteert aan de algemeen manager ICT en maakt deel uit van het team van vier teamleiders binnen de divisie ICT-beheer. Je gaat aan het werk in een dynamische, positieve organisatie die momenteel druk is met de afronding van de fusie met het Diaconessenhuis Meppel, de implementatie van een nieuw elektronisch patiëntendossier (EPD) en de voorbereiding op het leveren van verregaande functionele beheersactiviteiten waarin het team End User Services een belangrijke rol speelt. Je reguliere werkzaamheden bestaan uit de ondersteuning van het ziekenhuis met meer dan 800 applicaties en 4500 werkplekken. Kortom voldoende dynamiek om het werk uitdagend en wisselend te houden.


Functieomschrijving:
Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het managerial sturen van het team en het maken van de vertaalslag van de - binnen de gestelde ICT-kaders - bedrijfsdoelstellingen naar tactische/operationele activiteiten voor het team. Het is aan jou de taak om de Servicedesk-afdeling naar een hoger niveau te tillen.


Wat betekent dat in de praktijk?

Functie eisen:

Wat voor iemand zoeken we?

De teamleider die we zoeken is een echte “bruggenbouwer”, in staat tot het maken van verbinding en optimale samenwerking binnen het team, binnen Isala I&A en met de “business” (het ziekenhuis).

Je beschikt over:

 

Meer informatie:

De functie is ingedeeld volgens de CAO Ziekenhuizen in FWG 60 met een huidig maximumsalaris van bruto € 4.378,00 op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring.
Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. De intentie is om dit dienstverband bij gebleken geschiktheid voort te zetten voor onbepaalde tijd.

Binnen Isala bestaan diverse faciliteiten waar gebruik van gemaakt kan worden, waaronder een MD-programma voor onze leidinggevenden en een programma Sterk en Fit, met een uitgebreid pakket aan trainingen en workshops. Daarnaast kan flexibel gebruik gemaakt worden van de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225.
Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren' bij deze vacature.

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs