17-3447 - Voor Sophia Revalidatie zoeken we een Secretaris Raad van Bestuur (28-34 uur per week)

Den Haag

- kwartiermaker voor de fusie-organisatie, medeverantwoordelijk voor Communicatie, PR en Marketing -

Organisatie:
Sophia Revalidatie biedt medisch specialistische revalidatie voor kinderen, jongeren en volwassenen. Het doel van de revalidatiezorg is de patiënt te helpen zijn leven (opnieuw) in te richten. Speerpunten zijn kinderrevalidatie, de revalidatiebehandeling van (Niet) Aangeboren Hersenletsel, complexe multitrauma, neurologische progressieve aandoeningen (zoals ALS en MS) en oncologische revalidatie en hartrevalidatie. Jaarlijks behandelen ze 6000 patiënten, waarvan 1600 kinderen en 500 klinische patiënten. In totaal werken er 650 medewerkers en 100 vrijwilligers verspreid over acht locaties in Den Haag, Delft, Gouda en Zoetermeer. Sophia Revalidatie is één van de grootste revalidatiecentra in Nederland en heeft samenwerkingsovereenkomsten met alle grote zorginstellingen in de regio, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, Mytylscholen en instellingen voor lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapten.

Sinds 1 oktober 2017 is Sophia Revalidatie bestuurlijk gefuseerd met het Rijnlands Revalidatiecentrum (RRC) te Leiden met het voornemen om per 1 januari 2019 juridisch te fuseren.  Momenteel zijn de voorbereidingen om te komen tot integratie van beide organisaties in volle gang. In dit kader dient tevens de Bestuurs-ondersteuning opnieuw vormgegeven te worden.

Het Rijnlands Revalidatie Centrum is met ruim 400 medewerkers, moderne voorzieningen en vestigingen in Leiden en Alphen aan den Rijn een belangrijke factor in revalidatie in deze regio. Zij hebben als visie dat revalidatie altijd tot doel moet hebben de patiënt zoveel mogelijk zelfstandig te maken. In het belang van de patiënten is een goede samenwerking met zorginstellingen in de regio essentieel. Er wordt veel aandacht besteed aan het goed laten verlopen van de ketenzorg.

Beide organisaties zijn een opleidingsziekenhuis voor revalidatieartsen en GZ-psychologen, werken nauw samen met het LUMC en zetten het Kenniscentrum in om de expertise stevig te verankeren in de organisatie.

 

De functie

De secretaris Raad van Bestuur


We vragen:

Wij zoeken een secretaris Raad van Bestuur die:

 

Meer informatie:

Sophia Revalidatie is een dynamische organisatie met een prettige werksfeer en een persoonlijke benadering. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en Sophia Revalidatie biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Het betreft een functie voor 28-34 uur per week. Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar. 
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature. De sluitingstermijn van de werving is op 4 februari a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op donderdag 8 februari a.s. bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een eventuele vervolgafspraak met de opdrachtgever staat gepland op 13 februari a.s. vanaf 16.00 uur.  
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs