18-3456 - Voor Equipe Zorgbedrijven zoeken wij een Information, Privacy & Security Officer

- ben jij die zelfstandige, ambitieuze adviseur die de hoge kwaliteit binnen Equipe waarborgt? -

Organisatie:
Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken in Nederland. Je kunt hier terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. De groep bestaat uit 3 Business Lines (BL) en 18 vestigingen. De BL Velthuis kliniek richt zich op plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidverbetering. De BL Xpert Clinic richt zich op hand- en polszorg en de BL Helder kliniek richt zich op flebologie en proctologie. Met zo'n 250 medewerkers worden per jaar meer dan 20.000 patiënten in klinieken van Equipe Zorgbedrijven behandeld.
Zij bieden kwalitatief hoogstaande zorg met oog voor de wensen van patiënten, ieder met hun eigen specialisme. Hun onderscheidend vermogen zit onder meer in het feit dat er veel wordt geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast staat kwaliteit centraal voor Equipe Zorgbedrijven. Er is een formeel kwaliteitssysteem, de kwaliteiten van artsen en medewerkers worden structureel getoetst en ontwikkeld en er vinden reguliere kwaliteits­controles plaats door interne medewerkers en externe instanties.


De functie:
Als Information, Privacy & Security Officer ben je verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van risicoanalyses, beleid, procedures en werkinstructies omtrent Information, privacy & security, zodat de organisatie voldoet aan wet- en regelgeving nu en in de toekomst.
Daarnaast is de voorbereiding en begeleiding van interne -  en externe audits op gebied van Information, privacy & security jouw taak. Het controleren van de uitvoering van beleid en werkinstructies hiervan hoort daar ook bij. 

De volgende taken zullen ook onder jouw verantwoordelijkheid vallen:
• Het (gevraagd en ongevraagd) rapporteren aan de directie en (staf)management op gebied van Information, privacy & security.
• Ondersteuning van het crisisteam in geval van beveiligingsincidenten.
• Het creëren (en onderhouden) van bewustwording bij alle medewerkers en specialisten op het gebied van Information, privacy & security en de voor hen daaruit voortvloeiende werkinstructies en protocollen. Het geven van advies en opvolging daarvan, naar aanleiding van nieuwe wet- en regelgeving of interne/externe audits, aan met name de afdeling ICT, maar ook aan de overige betrokken afdelingen.
• Uitvoering van of ondersteuning bij relevante projecten.

Je bent werkzaam binnen de afdeling Quality, safety en compliance, een klein team dat nu bestaat uit drie personen; de manager Quality Improvement, een kwaliteitsmedewerker en een klachtenfunctionaris. Ongeveer de helft van de tijd ben je werkzaam vanuit het hoofdkantoor van Equipe Zorgbedrijven in Eindhoven, de overige dagen op de locaties in het land.


Functie eisen:
Equipe Zorgbedrijven is ambitieuze organisatie waar hard gewerkt wordt en de zorg voor cliënten bovenaan staat. Zij bieden een werkomgeving met enthousiaste en gedreven medewerkers waar initiatief gewaardeerd wordt.
We zoeken voor hen een nieuwe ondernemende collega die nauwkeurig en resultaatgericht werkt en een professionele sparringpartner voor het management is.
Je bent een echte teamplayer die daarnaast ook goed kan overleggen met collega’s buiten het team. Je kunt goed zelfstandig werken; bent een echte zelfstarter. Communicatief ben je erg sterk en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Je beschikt over:

 

Meer informatie:
De functie wordt beloond op een niveau van ± € 5.000,- bruto p/mnd (afhankelijk van ervaring), op basis van fulltime werken, exclusief vakantietoeslag (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%). Voor de functie wordt een auto, een mobiele telefoon en een laptop ter beschikking gesteld. Ook is een opleidingsbudget van € 10.000,- op jaarbasis beschikbaar.
Er wordt in eerste instantie een jaarcontract geboden.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 12 april a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 17 en 18 april a.s. bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een gesprek met de benoemings- /selectiecommissie bij Equipe Zorgbedrijven is gepland op 23 april a.s. vanaf 12.30 uur.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs