18-3461 - Voor het AMC zoeken we een Unitleider Intensive Care Neonatologie

Amsterdam

- maak jij deze afdeling, die zorgt voor de allerkleinsten, groot? -

Organisatie:
Het Academisch Medisch Centrum (AMC) heeft als universitair medisch centrum drie hoofdtaken. Voorop staat de behandeling van patiënten. Daarnaast wordt in het AMC veel medisch-wetenschappelijk onderzoek verricht. Derde hoofdtaak is het verzorgen van onderwijs en opleiding.
Jaarlijks worden er 56.000 patiënten in het AMC opgenomen. Voor een deel van Amsterdam en voor de bewoners van de Gooi- en Vechtstreek vervult het AMC de rol van ‘algemeen’ ziekenhuis. Daarnaast biedt het AMC specialistische zorg. Dit is zorg die gepaard gaat met bijzondere, vaak ook dure en ingewikkelde diagnostiek en behandeling. Ongeveer zestig procent van de AMC-patiënten is naar het AMC verwezen voor een van deze behandelingen.

De afdeling Intensive Care Neonatologie biedt zorg aan te vroeg geboren kinderen of zieke pasgeborenen van wie één of meerdere vitale lichaamsfuncties bedreigd zijn. Bij deze kinderen worden de lichaamsfuncties bewaakt, ondersteund en/of overgenomen.
In Nederland zijn er in totaal 10 Intensive Care afdelingen voor pasgeborenen waarvan de IC Neonatologie van het AMC/Emma Kinderziekenhuis er één is. Er zijn maximaal 24 operationele IC bedden, die verdeeld zijn over 3 units. Eén van deze units is ingericht als LeerWerkEenheid.

Binnen afzienbare tijd vindt een samenvoeging van de IC Neonatologie van het AMC met de IC Neonatologie van het VUmc plaats. Over ongeveer 2 jaar zal een volledig nieuw te bouwen afdeling op locatie Meibergdreef (AMC) in gebruik worden genomen.

 

De functie:
De unitleider IC Neonatologie vormt samen met twee collega unitleiders en de Hoofdverpleegkundige het verpleegkundig leidinggevend team van de afdeling IC Neonatologie.
Zij/hij geeft sturing aan het primaire proces, draagt zorg voor de professionele ontwikkeling van het verpleegkundig vakgebied en stemt daarin af met de overige disciplines.
De ambitie van de afdeling binnen het AMC/Emma Kinderziekenhuis is groot: wereldwijd expert zijn op het gebied van neonatologie. Daarom zijn ze er op gericht continue in beweging en in ontwikkeling te blijven. Met de op handen zijnde alliantie met het VUmc zijn er veel veranderingen op komst, o.a. de overgang van zaalverpleging naar 1 persoonskamers. Gezien deze ontwikkeling wordt er gezocht naar een ervaren unitleider, die de impact van deze veranderingen begrijpt en het team hierin kan coachen.

De taken van de unitleider Intensive Care Neonatologie zijn: 


Functie eisen:
De unitleider die we zoeken heeft een zelfstandige, innovatieve en flexibele persoonlijkheid en uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Het is je ambitie anderen te motiveren en te inspireren. Je bent enthousiast om veranderingen in gang te zetten en te implementeren in de organisatie.
Daarnaast heb je

 

Meer informatie:
De functie wordt beloond op basis van de CAO UMC op een niveau van schaal 10, maximaal € 4.216,- bruto per maand op basis van 36 uur (afhankelijk van gebleken ervaring).
Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%). 
Bovenop het salaris wordt maandelijks gespaard voor het Persoonlijk Budget (ten minste 1,55% van het salaris) wat je kunt inzetten voor scholing of persoonlijke ontwikkeling. 

Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225; voor het opvragen van het Functie Analytisch Rapport (FAR) kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature. De sluitingstermijn van de werving is op 10 juni a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 18 en 19 juni 2018 bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een vervolgafspraak (“klikgesprek”) met de opdrachtgever is gepland op 27 juni a.s., ook bij ons op kantoor. Eventuele gesprekken met advies- en selectiecommissie bij de opdrachtgever staan gepland op 5 juli 2018. Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs