18-3462 - Voor De Wever zoeken wij een Manager HRM

Tilburg

- ben jij die bouwer en verbindende verandermanager die bijdraagt aan het succes van De Wever? -

Organisatie:
De Wever is dé organisatie op het gebied van ouderenzorg in Tilburg. Zij biedt een samenhangend pakket van wonen, welzijn, zorg en behandeling. Bij De Wever werken ruim 3000 medewerkers en bijna 1100 vrijwilligers voor 2500 cliënten. De Wever bestaat uit twaalf zorgcentra, twee behandelcentra, een hospice, een steunpunt en een kleinschalige woonvorm. Daarnaast richt De Wever Thuis zich op de zorg bij mensen thuis. De Wever biedt ouderenzorg en doet dat met gevoel voor wat mensen willen.


Functieomschrijving:
De Manager HRM is verantwoordelijk voor het creëren van een visie en het ontwikkelen van het strategisch HRM-beleid en de implementatie hiervan. Hij/zij geeft leiding aan de medewerkers van de afdeling HRM en adviseert en inspireert de Raad van Bestuur en Management omtrent vraagstukken op het brede terrein van cultuur- en organisatieontwikkeling.

De manager die we zoeken heeft als taak het goed inrichten van de afdeling HRM zodat de zorg, het primaire proces, optimaal gefaciliteerd en ondersteund kan worden. De afdeling HRM moet gepositioneerd worden als een echte businesspartner. We zoeken daarom een “verbinder” en sparringpartner, resultaatgericht en daadkrachtig, maar met oog voor de medewerkers.


Functie eisen:


Meer informatie:
De functie wordt marktconform beloond op basis van de CAO VVT.
Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar.

Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kunt u bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225; voor het opvragen van het Functie Analytisch Rapport (FAR) kunt u contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.  

U kunt uw belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren' bij deze vacature. De sluitingstermijn van de werving is op 17 juni a.s. Na deze datum zal uw sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 25 en 26 juni a.s. bij ons bureau. Indien u hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij u hierover benaderen. Een vervolgafspraak (“klikgesprek”) met de opdrachtgever is gepland op 3 juli a.s., ook op ons kantoor. Het gesprek met de selectiecommissie staat gepland op 10 juli 2018, een gesprek met de adviescommissie op 12 juli a.s. Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij u nu reeds rekening te houden met deze data in uw agenda.

 

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs