18-3464 - Voor Archipel Zorggroep zoeken wij Kwartiermaker Personeelsplanning

Eindhoven

- ben jij voor Archipel de sleutel tot succes? -

Organisatie:
Archipel Zorggroep is een zorgorganisatie gericht op zorg, welzijn en wonen. Zij biedt verzorging en verpleging op verschillende locaties in Eindhoven en omgeving vanuit de diepe overtuiging dat de cliënt de regie over zijn eigen leven moet kunnen blijven voeren, ook als hulp en ondersteuning van anderen nodig is. Ze bieden gespecialiseerde zorg aan specifieke doelgroepen. Dit vindt plaats binnen het Kenniscentrum van Archipel. Ze werken samen met huisartsen en andere organisaties in Eindhoven en omgeving.

 

De functie:
De kwartiermaker personeelsplanning is verantwoordelijk voor de implementatie van de visie op capaciteitsplanning en de inrichting en bewaking van het integrale proces van personeelsplanning en de binnen dat proces noodzakelijke integratie van de plan- en flexfunctie. Hiervoor ben je projectleider.

Resultaat van het project is dat:

De kwartiermaker die we zoeken heeft als taak de gehele organisatie rondom personeelsplanning neer te zetten en daarmee de organisatie te ontzorgen. Je vervult hiermee een sleutelrol in de organisatie.
We zoeken een echt “roostertalent”, een verbinder en sparringpartner, resultaatgericht en daadkrachtig.

 

Functie eisen:

Dit verwachten we van jou:

Daarvoor:

Meer informatie:

Archipel biedt een uitdagende baan (voor 36 uur) in een fijne, uitdagende en leerzame omgeving. Ook parttime werken is bespreekbaar.
De functie wordt marktconform beloond op basis van de CAO VVT op een niveau van FWG60/65 (afhankelijk van gebleken ervaring).
Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar of specifieke termijnmanagement afspraken. Je profiteert bovendien van aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225; voor het opvragen van het Functie Analytisch Rapport (FAR) kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 27 mei a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 4 en 5 juni 2018 bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een vervolgafspraak (“klikgesprek”) met de opdrachtgever is gepland op 13 juni a.s., ook bij ons op kantoor. Eventuele gesprekken met advies- en selectiecommissie bij de opdrachtgever staan gepland op 20 juni 2018.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs