Terug

18-3466 - Voor Rijndam Revalidatie zoeken we een Manager Technische Dienst

Locatie

Rotterdam

Organisatie:
Rijndam Revalidatie biedt de beste revalidatiegeneeskundige zorg aan mensen met beperkingen als gevolg van een (lichamelijke) ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Met ruim 800 deskundige en betrokken medewerkers werken zij op 18 locaties aan meer kwaliteit van leven voor hun patiënten.


Functieomschrijving:
Als manager technische dienst ben je verantwoordelijk voor adequaat beheer van gebouwen, technische installaties, voorzieningen en medische hulpmiddelen. Je organiseert de uitvoering van (onderhoud) werkzaamheden, in kwalitatieve en kwantitatieve zin op het gebied van bouwkunde, werktuigbouwkunde en elektrotechniek en ten aanzien van nieuwbouw, verbouwingen, aanpassingen van installaties en (medische) apparatuur. Je voert regie op uitbestede diensten en je bent budgetverantwoordelijk. Daarnaast stuur je diverse projecten aan binnen de afdeling en ben je bereid om eventueel de rol van hoofd BHV te vervullen.
Naast je reguliere 36-urige werkweek kun je worden opgeroepen bij calamiteiten en ingeroosterd voor consignatiediensten. 
Je vervult een adviserende rol richting de manager bedrijfsvoering op het gebied van overzicht en continuïteit in onderhoud van bijvoorbeeld medisch hulpmiddelen, een en ander ten behoeve van jaarplannen en begroting van de diverse behandeleenheden.

 

Functie eisen:

Je bent een proactieve persoon, een echte (werk-) ondernemer, met goede sociale en communicatieve vaardigheden, een pragmatische instelling en humor. Je beschikt over analytisch vermogen, kunt conceptueel denken, en je bent service- en resultaatgericht.
Je bent flexibel en werkt graag in teamverband.

Verder beschik je over:

 

Meer informatie:
De functie wordt marktconform beloond op basis van de CAO Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Verder maakt een vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering van 8,33% onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden, extra verlof (PLB) en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast je reguliere 36-urige werkweek kun je worden opgeroepen bij calamiteiten en ingeroosterd voor consignatiediensten. 
Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Je kunt solliciteren door uiterlijk 5 december a.s. je CV en motivatiebrief te uploaden via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.

Binnen Rijndam staat de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers voorop. Veiligheid is in Rijndam een vanzelfsprekend onderdeel van de zorg- en dienstverlening. Iedere nieuwe medewerker bij Rijndam dient in het kader van veilige zorg een VOG te overleggen.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug