18-3467 - Voor Rijndam Revalidatie zoeken we een Management assistent Facilitair Bedrijf

Rotterdam

Organisatie:
Rijndam Revalidatie biedt de beste revalidatiegeneeskundige zorg aan mensen met beperkingen als gevolg van een (lichamelijke) ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Met ruim 800 deskundige en betrokken medewerkers werken zij op 18 locaties aan meer kwaliteit van leven voor hun patiënten.

Wat ga je doen:
Als management assistent werk je als rechterhand van de Manager Facilitair Bedrijf. Je bent een echte spin in het web binnen de afdeling. Je hebt een afwisselende rol, waarbij je je organisatorische, communicatieve en administratieve talenten goed kunt gebruiken. Er is ruimte voor eigen initiatief en verdere ontplooiing. Samen met de collega’s van het servicebureau zorg je voor fulltime bereikbaarheid van de servicedesk.
Je bent servicegericht, nauwkeurig en gestructureerd. Je hebt een hands-on mentaliteit en pikt signalen vanuit je collega’s en de organisatie gemakkelijk op; je bent de antenne van het facilitair bedrijf.

Werkzaamheden:

Secretariële werkzaamheden o.a.;
Agendabeheer
Post,
Verzorgen agenda, vastlegging van en bewaken actiepunten vanuit het facilitair overleg;

Beleidsondersteuning o.a.:
Bewaken facilitaire procedures (in Iprova);
Bijhouden jaarplan
Opzet maken voor kwartaalrapport

Coördinatie van organisatorische processen o.a.:
Roostering en maandopmaak van gewerkte uren binnen facilitair bedrijf.;
Brandstof administratie van de logistiek;
Beheer verzekeringen;
Vakantieplanning


We vragen van jou:
Je bent servicegericht, nauwkeurig en gestructureerd, met goede sociale en communicatieve vaardigheden.
Je bent flexibel en werkt graag in teamverband. Het zou fijn zijn als je ervaring hebt met facilitaire dienstverlening (binnen de zorg).

Verder beschik je over:

Meer informatie:
De functie wordt beloond op basis van de CAO Ziekenhuizen op een niveau max € 3.072,- bruto o.b.v. 36 uur. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Verder maakt een vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering van 8,33% onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden, extra verlof (PLB) en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, van Brederijn 3.0, die de procedure voor Rijndam Revalidatie verzorgt. Je kunt hem bellen op 06 13 247225; voor het opvragen van het uitgebreide functieprofiel kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.

Je kunt solliciteren door je CV en motivatiebrief te uploaden via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature. De sluitingstermijn van de werving is op 24 juni a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste gesprekken plaats op 2, 4 en 6 juli aanstaande bij Rijndam Revalidatie. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Gesprekken met de selectiecommissie staan gepland op 11, 12 en 13 juli 2018. Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.


Binnen Rijndam staat de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers voorop. Veiligheid is in Rijndam een vanzelfsprekend onderdeel van de zorg- en dienstverlening. Iedere nieuwe medewerker bij Rijndam dient in het kader van veilige zorg een VOG te overleggen.

 

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs