18-3468 - Voor Rijndam Revalidatie zoeken we meerdere, enthousiaste Servicemedewerkers

Rotterdam

met als belangrijkste eigenschap servicegerichtheid

Organisatie:
Rijndam Revalidatie biedt de beste revalidatiegeneeskundige zorg aan mensen met beperkingen als gevolg van een (lichamelijke) ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Met ruim 800 deskundige en betrokken medewerkers werken zij op 18 locaties aan meer kwaliteit van leven voor hun patiënten.

Voor de servicedesk van Rijndam zoeken we meerdere, enthousiaste servicemedewerkers;
zowel fulltime als parttime werken (minimaal 24 uur) is mogelijk.

Klantgerichtheid en service verlenen is voor jou vanzelfsprekend.
Voor de benodigde ICT-kennis biedt Rijndam je de mogelijkheid om dit te leren tijdens door hen georganiseerde bootcamps.

Wat ga je doen:

Naast je reguliere werkweek wordt je ingeroosterd voor consignatiediensten.


Hoe je dat aanpakt:


We vragen van jou:

Jouw belangrijkste eigenschap is servicegerichtheid, dit zit in je bloed.
Je weet de juiste vragen te stellen en vindt het leuk om de klant te begeleiden en adviseren. Je wilt je interesse verbreden door je te verdiepen in de diverse ICT-oplossingen binnen de organisatie om de klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Je bent altijd op zoek naar hoe het serviceproces geoptimaliseerd kan worden.
Je bent service- en klantgericht, nauwkeurig en gestructureerd, met goede sociale en communicatieve vaardigheden.
Je bent flexibel en werkt graag in teamverband.

Daarnaast beschik je over:

 

Meer informatie:

De functie wordt beloond op basis van de CAO Ziekenhuizen op een niveau van max € 3.072,- bruto o.b.v. 36 uur. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Verder maakt een vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering van 8,33% onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden, extra verlof (PLB) en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Voor meer informatie over deze vacature en het opvragen van het uitgebreide functieprofiel kun je bellen met Helene van Zanten via 0344-606941.

Je kunt solliciteren door je CV en motivatiebrief te uploaden via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.

Binnen Rijndam staat de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers voorop. Veiligheid is in Rijndam een vanzelfsprekend onderdeel van de zorg- en dienstverlening. Iedere nieuwe medewerker bij Rijndam dient in het kader van veilige zorg een VOG te overleggen.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs