18-3471 - Voor Pieter van Foreest zoeken we een Manager Hulp Thuis (28 - 36 uur per week)

Delft

- een ondernemende manager die het onderscheid gaat maken -

Organisatie:
Pieter van Foreest positioneert zich als dé zorgpartner dichtbij en biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen. Dit op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie bestaat onder andere uit 25 woonzorgcentra en biedt o.a. thuiszorg, geriatrische revalidatie, eerste lijnsverblijf, eerste lijnsbehandeling en Hulp bij het Huishouden. Er werken 3400 medewerkers met veel plezier samen. Daarnaast mogen wij rekenen op de ondersteuning van mantelzorgers, verenigingen, winkeliers en zo’n 2400 vrijwilligers. Pieter van Foreest is een organisatie in ontwikkeling.

Divisie Thuis
De Divisie Thuis, met ruim 900 medewerkers en een omzet van ± € 32 miljoen, is het organisatieonderdeel binnen Pieter van Foreest dat alle cliënten bedient die een eigen huis hebben. De Divisie Thuis richt zich op de behoefte van mensen om steeds langer thuis te kunnen blijven wonen. De organisatie speelt hierop in door het leveren van passende zorg en diensten zoals hulp bij het huishouden, thuiszorg, ontmoetingscentra, geriatrische revalidatie, behandeling en respijtzorg.

 
Functieomschrijving:
Samen met de vier coördinatoren Hulp bij het Huishouden ben je als Manager Hulp Thuis verantwoordelijk voor de aansturing van ruim 200 huishoudelijke collega’s en de hulp aan ongeveer 1100 cliënten. Je begeeft je op operationeel/tactisch niveau en bent verantwoordelijk voor het inrichten van de bedrijfsprocessen en het afdelingsresultaat. 

Naast de rol van manager heb je tevens de rol van accountmanager voor de gemeenten waar Pieter van Foreest hulp bij het huishouden biedt. Jij speelt hierin een sleutelrol om samen met de gemeenten en de medewerkers tot een zo efficiënt mogelijk proces te komen waarbij de thuiswonende cliënt centraal staat. De opdracht is om dit allemaal zo “lean” mogelijk te organiseren. Hier is creativiteit en inhoudelijke kennis voor nodig. Je weet van aanpakken en bent in staat om medewerkers te enthousiasmeren en aan de organisatiedoelen te verbinden. Je bent een manager die weet te verbinden, samenwerkt, tegelijkertijd met verschillende aspecten en een diversiteit aan mensen bezig wil zijn en boven verwachting wil presteren. Omdat Pieter van Foreest een innovatieve organisatie is zoeken zij iemand die open staat voor nieuwe ideeën en zelf ook oog heeft voor nieuwe ontwikkelingen. Je maakt onderdeel uit van het MT Divisie Thuis en maakt actief verbinding met de andere onderdelen binnen Pieter van Foreest.

Als manager heb je ook een rol in de verantwoordelijkheid om invulling te geven aan de inzet van medewerkers in het kader van de SROI, voortkomend uit de (WMO)contracten.

 

Functie eisen:


Meer informatie:
De functie wordt beloond conform de CAO VVT op een niveau van maximaal FWG 60 (€ 4.407,65,- bruto p/mnd), afhankelijk van ervaring en deskundigheid, op basis van een 36-urige werkweek, exclusief vakantietoeslag (8%) en eindejaarsuitkering (7,4%). Pieter van Foreest heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder goede opleidingsmogelijkheden, vergoeding voor fitness, een fietsregeling en de mogelijkheid om met vakantieverlofuren bijvoorbeeld dagjes uit of een tablet te kopen.

Er wordt in eerste instantie een jaarcontract geboden met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.  Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225; voor het opvragen van het Functie Analytisch Rapport (FAR) kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.  

Je kunt solliciteren door voor 1 oktober a.s. je CV en motivatiebrief te uploaden via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij accepteren van de functie vraagt Pieter van Foreest een Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

 

 

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs