18-3475 - Voor GGZ Westelijk Noord-Brabant zoeken we een Businesscontroller

Halsteren

Organisatie:
GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) biedt gespecialiseerde diagnostiek, consultatie, behandeling en begeleiding voor mensen met ernstige psychische aandoeningen en de gevolgen daarvan.
Hierbij zijn ze gericht op herstelgerichte behandeling met als uitgangspunt dat de cliënt zijn regie behoudt. Dit met de doelstelling dat zij (weer) zo optimaal mogelijk kunnen participeren in de samenleving.

De doelgroepen van cliënten zijn kinderen, volwassenen en ouderen. De zorg en behandeling wordt geboden in een klinische of ambulante setting. GGZ WNB heeft tevens een organisatieonderdeel Basis GGZ met de naam GGZuidland.  Door al deze vormen van zorg en behandeling heeft de organisatie een grote toegevoegde waarde in een regio van ongeveer 280.000 inwoners.


Functieomschrijving:
De Businesscontroller verricht werkzaamheden gericht op het tactisch vertalen van het financiële en economische beleid, investeringen en de uitvoering daarvan. De werkzaamheden worden binnen de kaders en procedures van GGZ WNB en vigerende wet- en regelgeving uitgevoerd.

 

Resultaatgebieden:

De Business controller die we zoeken is daarom ervaren en zeer competent en heeft kennis van de gezondheidszorg, bij voorkeur de GGZ. Daadkrachtig, proactief en in staat de verbinding te maken, zowel richting het management als het bestuur van de organisatie. 

Functie eisen:

 

Meer informatie:
De functie wordt beloond conform de CAO GGZ op een niveau van maximaal schaal FWG 65 (€5.046,- bruto p/mnd). Op basis van fulltime werken, exclusief vakantietoeslag (8%) en eindejaarsuitkering.
Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar. 
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kunt u bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs