Terug

18-3483 - Voor Gelre ziekenhuizen zoeken we een Bedrijfskundig manager

- een zichtbaar en verbindend leider -

Locatie

Apeldoorn

Voor Gelre ziekenhuizen zoeken we een Bedrijfskundig manager voor de zorgeenheden Gynaecologie, Kindergeneeskunde, Psychiatrie en Medische Psychologie

Organisatie:
Gelre ziekenhuizen is een groot topklinisch ziekenhuis met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Er werken ruim 3.500 medewerkers, 300 medisch specialisten en 300 vrijwilligers. Daarnaast beschikken zij over buitenpoliklinieken in Lochem, Epe en Dieren en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Hiermee is het Gelre één van de grotere ziekenhuizen in Nederland. Het huidige verzorgingsgebied telt ruim 280.000 inwoners. Zij bieden een breed palet aan onderzoek, diagnosestelling en (na)behandeling.


De functie:
De bedrijfskundig manager vormt samen met de medisch manager het zorgbestuur van de eenheid.
Is, als ‘duo management’ samen met de medisch manager integraal verantwoordelijk. Geeft (indirect) leiding aan de eenheid en ontwikkelt en implementeert het tactisch en/of strategisch beleid voor de eenheid. Levert als lid van het bedrijfsvoeringsoverleg een bijdrage aan de ontwikkeling van strategisch organisatiebeleid.
Hij/zij vormt zich een mening over het beleid van de zorgbesturen, is hierin meedenkend en creatief, en geeft dit samen met de medisch manager vorm en verantwoordt dit aan de Raad van Bestuur.

De manager die we zoeken is een echte verbinder; proactief, resultaatgericht en daadkrachtig. Iemand die goed kan luisteren zodat medewerkers zich gehoord voelen, die zichtbaar is op de werkvloer en de verbinding kan maken op de thema’s waar hij/zij verantwoordelijk voor is, maar ook de verbinding maakt tussen de Raad van Bestuur en de werkvloer en vice versa. Een charismatische persoonlijkheid die de visie en strategie kan overbrengen, staat voor zijn zorgeenheden en het Gelre in zijn geheel.

Resultaatgebieden:

 

Functie eisen:

Je overtuigingskracht en tact stellen je in staat om belangentegenstellingen te overbruggen, conflictsituaties te beheersen en weerstanden te overwinnen.  Je durft beslissingen te nemen en bent actiegericht.


Meer informatie
De functie wordt beloond conform de CAO Ziekenhuizen op een niveau van maximaal schaal 75 (€ 7.669,- bruto p/mnd). Op basis van fulltime werken, exclusief vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%).
Daarnaast bestaan er ruime studiemogelijkheden.

Er wordt in eerste instantie een jaarcontract geboden.
Een assessment en een VOG maken in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via
06 13 247225, voor het opvragen van het Functie Analytisch Rapport (FAR) kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature. De sluitingstermijn van de werving is op 28 oktober a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 6 november 2018 bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een gesprek met de selectiecommissie (Raad van Bestuur) is gepland op 14 november in de ochtend. Op 19 november zal een gesprek met de adviescommissie gepland worden.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug