18-3486 - Voor Bravis Ziekenhuis zoeken wij een Zorggroepmanager

Roosendaal

- een inspirerende leider voor de Zorggroep Beschouwend - Oncologie -

Organisatie:
Het Bravis ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis dat op 1 januari 2015 is ontstaan na een fusie tussen het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom en het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal.
Het ziekenhuis biedt de zorg aan vanuit twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom) en drie buitenpoliklinieken (Oudenbosch, Etten-Leur en Steenbergen). Omwille van optimale kwaliteit zijn de acute en complexe, snijdende zorg geconcentreerd op locatie Bergen op Zoom en de beschouwende, electieve (planbare) en oncologische zorg op locatie Roosendaal.
De missie van het ziekenhuis is om goede medisch specialistische zorg te leveren aan de inwoners van westelijk West-Brabant en het oostelijk deel van Zeeland onder het motto ‘dichtbij waar het kan, centraal waar het moet’.
Zij werken aan deze missie vanuit vier kernwaarden: Deskundig, Verbindend, Lef en Vrij.


De Zorggroep Beschouwend-Oncologie
De Zorggroep Beschouwend-Oncologie is één van de drie zorggroepen van het Bravis. De andere zorggroepen zijn: Acuut-Complex en Electief-Medisch ondersteunend. De drie Zorggroepmanagers werken intensief samen voor een optimale positionering en uitvoering van de zorg van het ziekenhuis. Iedere Zorggroepmanager werkt daarnaast samen met een medisch specialist die als adviseur fungeert. Deze medisch specialist maakt ook onderdeel uit van het Management Team. De Zorggroep Beschouwend-Oncologie bestaat uit acht (zorg)eenheden, namelijk: Apotheek; Cardiologie; Longgeneeskunde; Geriatrie/Reumatologie; Interne Geneeskunde/MDL/Dialyse en scopiecentrum; Oncologie Centrum; Psychiatrie/Medische Psychologie, en Revalidatie. De managers van deze eenheden werken samen met een medisch manager (duaal management). Daaronder werken teamleiders die aansturing geven aan de medewerkers. Medio 2018 zijn de laatste zorgeenheden gelateraliseerd overeenkomstig de locatieprofielen. De nadruk voor de komende jaren ligt op het verder bestendigen van de locatieprofielen en het werken aan de verbetering van kwaliteit en bedrijfsvoering.


Resultaatgebieden Zorggroepmanager


Functie-eisen:

Persoonlijkheidsprofiel en competenties:

Met ruime managementervaring geeft de Zorggroepmanager op voortvarende wijze vorm en invulling aan de Zorggroep Beschouwend-Oncologie, waarbij er een scherp oog is voor het belang van kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie. Op beheersmatig gebied wordt steeds de vinger aan de pols gehouden. De beoogd Zorggroepmanager is een gewaardeerd, krachtig en tactisch gesprekspartner en onderhandelaar, staat stevig in zijn/haar schoenen en durft een mening duidelijk te geven en te verdedigen. De Zorggroepmanager staat voor de belangen van de Zorggroep én het ziekenhuis. In het optreden is de Zorggroepmanager daarnaast sterk gericht op samenwerking en samenhang, en weet te verbinden en consensus te bereiken. Verder heeft de Zorggroepmanager een initiatiefrijke en innovatieve instelling. Een gezonde dosis humor bij de werkuitvoering hoort erbij.

Meer informatie:
De functie wordt beloond conform de CAO Ziekenhuizen op een niveau van schaal 80 (maximaal € 9.074,- bruto p/mnd) op basis van fulltime werken. Er wordt in eerste instantie een jaarcontract geboden met de intentie om een duurzame verbintenis aan te gaan.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225, voor het opvragen van een uitgebreid profiel kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941. 

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 14 oktober a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 18 oktober 2018 bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Gesprekken met de selectiecommissie en adviescommissie staan gepland op 29 en 30 oktober a.s.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs