Terug

18-3489 - Voor Erasmus MC zoeken we een Teammanager Clinical Trial Center - Hematologie

- een verbindende manager die het verschil kan maken -

Locatie

Rotterdam

Organisatie:
Het Erasmus MC is een universitair medisch centrum, verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het ziekenhuis is het grootste van de acht universitair medische centra van Nederland.
Het Erasmus MC is op het gebied van ziekte en gezondheid een internationaal erkend centrum voor patiëntenzorg, kennisoverdracht en kennisontwikkeling. In het Erasmus MC werken ze hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg.  Ze werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

Het Clinical Trial Center bestaat uit ongeveer 70 medewerkers, verdeeld over 3 teams gespecialiseerd in het faciliteren van mensgebonden klinisch onderzoek met METC indieningen, trial- en datamanagement, research verpleging, ICT-ondersteuning en monitoring. De teams worden aangestuurd volgens het duaal management principe, dat bestaat uit een medisch coördinator en een (team)manager. Deze teams zijn geformeerd rondom Hematologie en Oncologie en de trialtrajecten die hieruit voortvloeien met de daarbij behorende (werk)processen.
Het CTC van het Erasmus MC is een van de grootste centra in Nederland waar First In Human (FIH) studies worden verricht.


De functie:
Het komende jaar zal het nieuwe werken behorende bij de nieuwbouw verder afgestemd moeten worden met de werkprocessen. Voor jou als manager betekent dit dat je samen met jouw ervaren team de inhoudelijke werkprocessen zodanig op elkaar af stemt dat dit ten goede komt aan de behandeling van de patiënt. In deze veelzijdige functie heb je een continue uitdaging om proactief te acteren tussen de dynamiek van de farmaceutische industrie en het ziekenhuis om in het belang van de patiënten en de wetenschap zo efficiënt en effectief mogelijk te werken, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Samen met de medisch coördinator ben je duaal verantwoordelijk voor de prestaties van het team CTC Hematologie (circa 16 fte) dat bestaat uit verschillende disciplines waaronder datamanagers en research verpleegkundigen. Je werkt nauw samen met je eigen team en de andere teams van het Clinical Trial Center (CTC) op het gebied van personeelsplanning en werkprocessen en je bent verantwoordelijk voor de kwantitatieve en kwalitatieve bezetting bij de coördinatie en uitvoering van hematologische studies.

Een efficiënte bedrijfsvoering dient hand in hand te gaan met een optimale en professionele dienstverlening richting de hematologen en de overige onderdelen van de afdeling. Het is jouw kracht om de balans te vinden tussen je rol als peoplemanager, de belangen van het CTC, de afdeling Hematologie en de farmaceutische industrie. Je bewaakt de algemene financiën van het team, zowel vanuit studie perspectief als vanuit planning & control. Jouw kennis stelt je in staat voorstellen te doen ten aanzien van het operationele beleid en afdeling brede aandachtsgebieden. Ook bewaak je de kwaliteit en signaleer je tijdig problemen. Afhankelijk van jouw ambitie en kennis is het mogelijk om bij te dragen aan bredere projecten. Je informeert de manager Bedrijfsvoering ten aanzien van het tactisch beleid. Je bent onderdeel van het managementteam van het CTC.

 

Functie eisen:

Je bent een krachtig leidinggevende en je bent gericht op een goede samenwerking. Je bent bekend met alle aspecten van de huidige toepassing en ontwikkelingen van Good Clinical Practice. Daarnaast herken jij je in volgende competenties: resultaatgericht, besluitvaardig, proactief, klantgericht, communicatief sterk zowel mondeling als schriftelijk.

Meer informatie
De functie wordt marktconform beloond op basis van de CAO Universitair Medische Centra (UMC).
De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast biedt het Erasmus MC onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, ruime studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225, voor het opvragen van een uitgebreid functieprofiel kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 11 november a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 20 en 21 november 2018 bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een selectiegesprek met de opdrachtgever is gepland op 28 en 29 november. Op 7 december zullen de gesprekken met de adviescommissie gepland worden.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug