Terug

18-3491 - Voor Meander Medisch Centrum zoeken wij een Manager Facilitair & Vastgoed

- een resultaatgerichte manager die op beide vakgebieden het verschil kan maken -

Locatie

Amersfoort

Organisatie:
Meander Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis en is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).Bij Meander Medisch Centrum werken ruim drieduizend professionele medewerkers, tweehonderd medisch specialisten en tientallen vrijwilligers. Ze delen met elkaar de ambitie om elke dag de beste zorg te leveren. Iedere patiënt kan rekenen op klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare zorg.
Het ziekenhuis heeft onder andere locaties in Amersfoort, Baarn, Barneveld, Leusden en Nijkerk. De mensen van Meander bieden zorg aan de ruim 320.000 inwoners in de regio. Zij doen dat in afstemming en samenwerking met onder meer huisartsen, verpleeg- en verzorgingstehuizen en de zorgverzekeraars.
Meander Medisch Centrum is NIAZ geaccrediteerd en levert hiermee aantoonbaar kwaliteit.

De functie:
Als manager Facilitair & Vastgoed ben je verantwoordelijk voor het vastgoed en alle facilitaire services van het Meander Medisch Centrum en verantwoordelijk voor het leidinggeven aan - en het organiseren van het Facilitair Bedrijf. Het Facilitair Bedrijf vormt een integraal onderdeel van een gastvrije en ondernemende zorgorganisatie die een meer dan uitstekend zorgproduct levert.
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een toekomstbestendige vastgoedstrategie en het leiden van diverse uitdagende vastgoedprojecten. Je ontwikkelt het beleid en geeft adviezen met betrekking tot verbouw- en huisvestingsvraagstukken aan de Raad van Bestuur. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van deze projecten.
Je slaat de brug tussen het Facilitair Bedrijf en de in- en externe klanten en leveranciers. Samen met je team en betrokkenen binnen het ziekenhuis werk je aan facilitaire projecten die de dienstverlening aan patiënt, medewerker en externe gast op een hoger niveau brengen.
Je ontwikkelt visie en strategisch beleid passend binnen de zorgvisie zodanig dat de doelstellingen van de organisatie gerealiseerd worden. Je bent in staat deze strategie te vertalen naar tactisch en operationeel beleid en weet dit te implementeren in de organisatie.
Daarnaast onderhoud je contacten met externe partijen zoals netwerk/samenwerkingspartners, commissies en gemeenten.

De manager die we zoeken is in staat de afdeling zodanig goed in te richten dat de zorg, het primaire proces, optimaal gefaciliteerd en ondersteund kan worden. In veranderprocessen weet je je medewerkers mee te krijgen.
We zoeken daarom een ervaren manager; een stevige persoonlijkheid op basis van inhoudelijke kennis en opgedane ervaring. Je hebt een duidelijke visie op vastgoedbeleid en op de facilitaire bedrijfsvoering en kan deze visie helder en duidelijk vertalen naar Raad van Bestuur, MT en medewerkers. Je bent een doorzetter, “verbinder” en sparringpartner, resultaatgericht en daadkrachtig, met oog voor de medewerkers.

Functie eisen:

 

Meer informatie:

De functie wordt beloond conform de CAO Ziekenhuizen op een niveau van schaal FWG 75 (maximaal € 7.669,- bruto per maand) op basis van fulltime werken, exclusief vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%).
Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225; voor het opvragen van het Functie Analytisch Rapport (FAR) kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 25 november a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 3 en 4 december a.s. bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een vervolgafspraak (“klikgesprek”) met de opdrachtgever is gepland op 14 december a.s., ook bij ons op kantoor. Eventuele gesprekken met advies- en selectiecommissie bij de opdrachtgever staan gepland op 18 december 2018.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug