Terug

18-3492 - Voor star-shl zoeken we een afdelingshoofd bloedafname

- een echte verbinder die de ingezette verandering na de fusie verder vormgeeft -

Locatie

Etten-Leur

Organisatie:
Star-shl is gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek en levert met ruim 1.300 professionals snelle en betrouwbare hoogwaardige medische diagnostiek aan zorgverleners in het werkgebied Zuidwest-Nederland. Daarnaast geeft de organisatie ondersteuning en adviezen aan eerstelijns zorgprofessionals, zoals huisartsen, verloskundigen en zorginstellingen. Star-shl beschikt over moderne laboratoria en diagnostische centra waar onder meer analyses van lichaamsmaterialen, echo’s, röntgenonderzoek, fundusfoto’s, botdichtheidsmetingen en onderzoeken naar hart- en longfuncties verricht worden. Daarnaast is er een trombosedienst en een oproep- en bewakingsdienst voor mensen met een chronische ziekte als diabetes, hart en vaatziekten of longaandoeningen. Voor de beoordeling van de onderzoeken werken zij samen met verschillende vakgroepen van radiologen, cardiologen, gynaecologen, oogartsen en longartsen uit de betreffende regio’s. Dankzij het logistieke netwerk, de fijnmazige spreiding van locaties dicht bij patiënt en zorgverlener en het gebruik van digitale technologie zijn onderzoeksresultaten snel beschikbaar.
Per 1 april 2017 is de fusie tussen Star-MDC en SHL-groep een feit geworden. Vanaf 1 januari 2018 is de afdeling bloedafname geïntegreerd.

 

De functie:
Als afdelingshoofd bloedafname geef je dagelijks leiding aan een groep van 8 teamleiders die regionaal een team aansturen en aan de afdeling planning bloedafname. De afdeling bestaat uit 600 medewerkers, 227 fte.
Je bent verantwoordelijk voor de gehele afdeling en ziet toe op de voortgang. Daarnaast coach en enthousiasmeer je de medewerkers en bewaakt het totale budget en afdelingsjaarplan. Een belangrijk onderdeel van de functie is dat je de processen, structuur en cultuur op de afdeling verder professionaliseert en ontwikkelt en een visie vormt voor de afdeling voor de lange termijn.
Je hebt een adviserende rol richting de sectormanager over verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening. Je toont initiatieven en ondernemerschap en onderhoudt een netwerk met relevante organisaties.
Kortom: een stevige functie op het gebied van leiderschap, organisatieverbetering en kwaliteit!

Het afdelingshoofd dat we zoeken is een echte verbinder; proactief, resultaatgericht en daadkrachtig en daardoor in staat het team van teamleiders naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast ben je een netwerker pur sang, je kunt optreden als boegbeeld van de organisatie naar buiten.  

 

Functie eisen:
Je hebt een afgeronde HBO opleiding en ruime ervaring als manager in een dienstverlenende omgeving, in de zorgsector geldt als een pré.
Bij jou zijn de ‘hard & soft skills’ in evenwicht. Enerzijds ben je integraal verantwoordelijk voor de afdelingsresultaten, anderzijds ben je een coach voor je medewerkers. Je hebt oog voor het individu, geeft vertrouwen en kunt goed luisteren. Je bent tactvol en je stimuleert en motiveert je team; je bent in staat hen te boeien en binden. Van nature ben een pionier en verbinder; je geeft richting aan de afdeling, draagt een heldere visie uit en bouwt bruggen in een complexe en hectische werkomgeving. Je bent een krachtig leidinggevende en je bent gericht op een goede samenwerking.
Je herkent je in de volgende competenties: resultaatgericht, besluitvaardig, proactief, klantgericht, innovatief, communicatief sterk zowel mondeling als schriftelijk.
En bovenal ben je positief ingesteld, zoek en benut je mogelijkheden, sta je open voor je omgeving en werk je met plezier!

 

Meer informatie:
De functie wordt marktconform beloond op basis van de CAO Ziekenhuizen. Daarnaast biedt star-shl onder andere een eindejaarsuitkering van 8,33%, ruime studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling.
Gezien de uitdaging die er ligt betreft het een termijnmanagement opdracht voor een periode van twee tot drie jaar. Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225, voor het opvragen van een uitgebreid functieprofiel kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature. De sluitingstermijn van de werving is op 3 december a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 11 december 2018 bij ons bureau, in aanwezigheid van de opdrachtgever. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een gesprek met de selectie/adviescommissie bij opdrachtgever is gepland op 17 december. Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

 

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug