Terug

18-3495 - Voor Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra zoeken we een (aankomend) Functioneel beheerder ICT

- een ICT talent die de brug kan slaan tussen de (zorg)processen en ICT- (24-32 uur)

Locatie

Organisatie:
Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra (LRJG) biedt hoogwaardige wijkgerichte eerstelijnszorg vanuit vijf multidisciplinaire gezondheidscentra in de Utrechtse nieuwbouwwijk Leidsche Rijn. In samenwerking met het UMC Utrecht wordt binnen de centra innovatieve eerstelijns patiëntenzorg vormgegeven, geïntegreerd met onderwijs en onderzoek.

De functie:
De functioneel beheerder verzorgt de continuïteit en functionaliteit van de diverse (zorg)informatiesystemen en het instrueren en ondersteunen van de diverse gebruikers. Je verzamelt en vertaalt functionele wensen en levert een bijdrage een implementatietrajecten. Je werkt nauw samen met de ICT coördinator, consulent E-health, senior administratief medewerker en de directeur. Je legt verantwoording af aan de directie.
Je slaat de brug tussen de bedrijfsprocessen en ICT met als doel om de (zorg)processen en ICT omgeving te verbeteren. Je bent in staat op alle niveaus binnen de organisatie te kunnen schakelen/de verbinding te leggen; van directie, tot huisartsen en assistenten.

 

Functie eisen:

Daarnaast herken jij je in volgende competenties: energiek, resultaat- en oplossingsgericht, samenwerkingsgericht, proactief, klantgericht, leergierig en innovatief, flexibel, geen van 9 tot 17 uur mentaliteit.

 

Meer informatie
De functie wordt marktconform beloond op basis van de CAO gezondheidscentra/AHG. Daarnaast biedt het LRJG onder andere 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 6%, pensioenopbouw, tegemoetkoming in de reiskosten, bijdrage in de ziektekostenverzekering en ruime studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling.
De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband of een termijnmanagement opdracht voor een periode van twee tot drie jaar.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225, voor het opvragen van een uitgebreid functieprofiel kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 7 januari a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 15 januari 2019 bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een selectiegesprek met de opdrachtgever is gepland op 21 januari 2019. Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug