Terug

18-3496 - Voor Meander Medisch Centrum zoeken wij een Manager Inkoop

- een resultaatgerichte (verander)manager die de afdeling naar een hoger niveau kan brengen –

Locatie

AMERSFOORT

Organisatie:
Meander Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis en is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).
Bij Meander Medisch Centrum werken ruim drieduizend professionele medewerkers, tweehonderd medisch specialisten en tientallen vrijwilligers samen onder het motto “Steeds beter”. Een ieder levert vanuit zijn deskundigheid en competenties een bijdrage aan het realiseren van de ambities van Meander. Goede patiëntenzorg, gastvrijheid en zorgvernieuwing staan bij hen hoog in het vaandel.
Het ziekenhuis heeft onder andere locaties in Amersfoort, Baarn, Barneveld, Leusden en Nijkerk. De mensen van Meander bieden zorg aan de ruim 320.000 inwoners in de regio. Zij doen dat in afstemming en samenwerking met onder meer huisartsen, verpleeg- en verzorgingstehuizen en de zorgverzekeraars.
Meander Medisch Centrum is NIAZ geaccrediteerd en levert hiermee aantoonbaar kwaliteit.

De functie:
De afdeling Inkoop en Contractering is verantwoordelijk voor het rechtmatig en doelmatig aanschaffen van producten en diensten voor het gehele ziekenhuis. Hierbij heeft zij een proactieve, ondersteunende, uitvoerende alsook adviserende rol richting haar interne klanten in alle fasen van het inkoopproces.

Taken:


Functie eisen:

 

Meer informatie:
De functie wordt marktconform beloond op basis van de CAO Ziekenhuizen.
Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225; voor het opvragen van een uitgebreid functieprofiel kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 13 januari a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 22 januari 2019. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Eventuele gesprekken met advies- en selectiecommissie bij de opdrachtgever staan gepland op 24 januari 2019.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

 
Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug