Terug

18-3498 - Voor Mildred Clinics zoeken wij een Directeur/bestuurder (32 uur per week)

Locatie

Arnhem/Eindhoven

Organisatie:
Mildred Clinics heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van vrouwen met een ongewenste of ongeplande zwangerschap. Zij ondersteunen in het kiezen van de juiste behandeling. Dat doen ze met een luisterend oor en zonder oordeel. Mildred Clinics hecht veel belang aan klantvriendelijkheid, zorgvuldigheid, vertrouwen en respect voor ieders mening. De vrije, weloverwogen keuze van de cliënt staat altijd centraal. Ze hebben ervaren professionals in huis, die staan voor kwaliteit en veiligheid. Zij begeleiden cliënten tijdens het hele proces, met warmte, aandacht en een open blik.
Mildred Clinics komt voort uit 2 klinieken: het Mildredhuis in Arnhem en RutgersStimezo in Eindhoven. Sinds 1 januari 2018 hebben zij hun krachten gebundeld onder een nieuwe naam: Mildred Clinics. Sinds kort hebben ze een nieuwe locatie geopend in ’'s-Hertogenbosch.

Functieomschrijving:
De directeur/bestuurder geeft leiding en sturing aan de medewerkers van de klinieken, in duaal management met de medisch coördinatoren, vanuit een duidelijk visie en met oog voor nieuwe ontwikkelingen in de sector. Je geeft vorm aan het beleid en realiseert met de medewerkers de uitvoering ervan. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de organisatie.
Naar buiten toe ben je het boegbeeld voor de organisatie en onderhoud je de externe contacten, o.a. met VWS. Daarnaast is strategische oriëntatie nodig op het gebied van eventuele samenwerking met andere klinieken en financiering van de dienstverlening.
We zoeken een directeur/bestuurder die de verbinding kan maken tussen strategie, beleid en alle disciplines binnen de kliniek; een hands-on people manager.

 

Functie eisen:

 

Meer informatie:
De directeur/bestuurder wordt parttime aangesteld voor 32 uur per week.
De functie wordt marktconform beloond. Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225; voor het opvragen van het Functie Analytisch Rapport (FAR) kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 13 januari a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 23 januari 2019 bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Eventuele gesprekken met advies- en selectiecommissie bij de opdrachtgever staan gepland op 29 januari 2019.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

 

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug