Terug

18-3500 - Voor de Hartekamp Groep zoeken wij een Manager Huisvesting & Facilitair

- een resultaatgerichte manager die de ambitieuze (huisvesting)plannen helpt realiseren -

Locatie

Heemstede/Haarlem

De organisatie:
Een zo goed mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke- of meervoudige beperking, daar gaat de Hartekamp Groep voor. Elke dag. Want medewerkers van de Hartekamp Groep houden van het leven en houden van mensen. Prachtig werk, waar medewerkers veel voldoening uit halen. Omdat de Hartekamp Groep gelooft in zelforganisatie voor, zowel cliënt als medewerker, is de mind-set altijd gericht op de kracht van mensen en dus versterkend begeleiden.
De Hartekamp Groep heeft meer dan 50 locaties en biedt diverse woonvormen, vormen van dagbesteding en beschermd wonen in Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Amstelland en Meerlanden.
Ervaren en toegewijde teams stellen mensen in staat om het leven te verkennen. Om in een veilige omgeving te leren en te proberen. Met geduld, begrip en respect. Creatief en pragmatisch. Maar bovenal boordevol optimisme. “We maken iedere dag zo goed mogelijk”. Bij de Hartekamp Groep werkt men vanuit zelforganisatie en daarom beslissen teams zelf wat beter moet en anders kan. Ze krijgen de ruimte om zelf plannen te maken voor de toekomst. Dat zorgt voor werkplezier en kwaliteit.

De functie:
In deze functie ben je integraal verantwoordelijk voor de huisvestings- en facilitaire dienstverlening op de verschillende locaties van De Hartekamp Groep en het leidinggeven aan en het organiseren van de RVE.
Je zoekt hierbij steeds de verbinding met je collega-managers en/of bestuurders en zorgt ervoor dat zij in voorkomende gevallen hun rol kunnen spelen.
Onder de RVE Huisvesting & Facilitair vallen de aandachtsgebieden tactisch en strategisch huisvestings-management, facilitair (horeca, front office), inkoop (strategische/tactische inkoop, contract- en leveranciersmanagement) en vervoer van cliënten.
Als businesspartner voor de zorg richt je je op een optimale afstemming tussen de wensen en eisen van de zorg, de cliënten van de Hartekamp Groep en de aangeboden huisvestings- en facilitaire dienstverlening.
De invloed van cliënten en cliëntvertegenwoordigers is hierbij erg belangrijk: je bevordert dat zij in een vroeg stadium betrokken worden bij beleid- en planvorming en zorgt ervoor dat hun stem steeds gehoord wordt. 
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het nieuwe inrichtingsplan van de RVE waarbij de transitie naar een centrale regie-organisatie verder uitgebouwd dient te worden; je bent in staat je medewerkers hierin mee te nemen. Daarnaast dient Inkoop gepositioneerd te worden binnen de organisatie.
Je hebt een brede scope op je vakgebied, ook naar duurzaamheid, energie en innovatie en het tegengaan van verspilling. Je kunt hierin van toegevoegde waarde zijn voor de organisatie.

De manager die we zoeken is in staat de RVE zodanig goed in te richten dat de zorg, het primaire proces, optimaal gefaciliteerd en ondersteund wordt. Je omarmt zelforganisatie en in veranderprocessen weet je je medewerkers mee te krijgen.
We zoeken daarom een ervaren manager; een stevige persoonlijkheid op basis van inhoudelijke kennis en opgedane ervaring. Je hebt een duidelijke visie op huisvestingsbeleid en op de facilitaire bedrijfsvoering en kan deze visie helder en duidelijk vertalen naar Raad van Bestuur, MT en medewerkers.
Je bent een doorzetter, “verbinder” en sparringpartner, resultaatgericht en daadkrachtig, met oog voor de organisatie en medewerkers.


Wat neem je mee?

Meer informatie:
De functie wordt marktconform beloond conform CAO Gehandicaptenzorg.
Daarnaast biedt De Hartekamp Groep onder andere een eindejaarsuitkering van 7% en ruime studiemogelijkheden.
Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225; voor het opvragen van het Functie Analytisch Rapport (FAR) kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 12 februari a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 18 en 19 februari a.s. bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een vervolgafspraak (“klikgesprek”) met de opdrachtgever is gepland op 22 februari a.s., ook bij ons op kantoor. Eventuele gesprekken met advies- en selectiecommissie bij de opdrachtgever staan gepland op 26 februari 2019.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug