Terug

19-3501 - Voor de fusie-integratie van Star-shl zoeken wij twee Implementatiemanagers (24-36 uur)

- ben jij degene die medeverantwoordelijk is voor de succesvolle integratie? -

Locatie

Organisatie:
Star-shl is ontstaan uit een fusie in april 2017 tussen Star-MDC, SHL-Groep en SRTB. Met een groot centraal laboratorium, meer dan 400 afnamelocaties en 15 diagnostische centra in Zuidwest Nederland en ruim 1.300 medewerkers is zij een van de grootste spelers in deze dynamische markt. De samenvoeging maakt verbreding, versnelling en innovatie van diensten mogelijk. Daarnaast kan er efficiënter worden gewerkt en flexibel worden gereageerd op ontwikkelingen in de zorg.
In 2019 worden de huidige twee laboratoria in Etten-Leur en Rotterdam geïntegreerd tot een groot, centraal laboratorium in Rotterdam.

Star-shl is een stichting zonder winstoogmerk die hoogwaardige medische diagnostiek voor de gezondheidszorg levert. Zorgprofessionals in de eerstelijns gezondheidszorg, zoals huisartsen en verloskundigen, kunnen bij hen terecht voor medische diagnostiek en voor faciliterende ondersteuning in de praktijk. Deze faciliterende ondersteuning is zeer breed: zij bieden onder andere personeel (praktijkondersteuners), managementadvies voor zorggroepen en ondersteuning op het gebied van datamanagement.
Star-shl is gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek van bloed, urine en ontlasting. Ook voeren ze beeldvormend- en functieonderzoek uit zoals röntgenonderzoek, echo’s, fundusfotografie, botdichtheidsmetingen en MRI onderzoeken en doen ze onderzoek naar hart- en longfuncties. De trombosedienst begeleidt jaarlijks zo’n 31.000 patiënten bij het gebruik van antistollingsmiddelen. De moderne laboratoria en diagnostische centra van star-shl hebben uitgebreide onderzoeksfaciliteiten. Dankzij hun logistieke netwerk en het gebruik van innovatieve digitale technologie zijn onderzoeksresultaten snel beschikbaar. Zo dragen zij bij aan een sterke, laagdrempelige en efficiënte eerstelijnszorg.

 

Functieomschrijving:
Als implementatiemanager ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten binnen een zorgomgeving, zoals bijvoorbeeld laboratorium, medische diagnostiek, inclusief de noodzakelijke veranderkundige aspecten. Je maakt onderdeel uit van het projectbureau van star-shl. De projecten vinden plaats onder duidelijke kaders, binnen financiële kaders en vaak onder hoge tijdsdruk. Projecten kunnen ook deel uitmaken van een programma of een roadmap.

Je hebt binnen de projecten de verantwoordelijkheid om de projectresultaten te behalen zodat de opdrachtgever de beoogde doelen kan bereiken. De uitdaging zit in de complexiteit van de twee fusieorganisaties en om deze op de diverse niveaus optimaal te integreren. Er zijn verschillende werkprocessen die samen moeten gaan komen waarin de projectleider een cruciale rol heeft. De organisatie is beperkt ervaren in het uitvoeren van grootschalige projecten dan wel in het realiseren van meerdere projecten die parallel worden uitgevoerd.

 

Functie-eisen:
We zijn op zoek naar implementatiemanagers, ervaren met projectmatig werken, bij voorkeur in de zorg.  Ervaring met organisatieveranderingen, laboratoriumomgeving en/of medische diagnostiek is een pré.

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, meerdere jaren aantoonbare ervaring op het gebied van projectmanagement als projectleider en iteratieve ontwikkelmethoden. Daarom ben je Prince2 gecertificeerd, bij voorkeur practitioner en bij voorkeur aangevuld met IPMA en Scrum certificering.
Naast goede communicatieve vaardigheden ben je goed in staat om belangentegenstellingen te overbruggen. Je bent analytisch, hebt een goed abstractievermogen en schept structuur, zowel in het helder krijgen van de bedrijfsprocessen als in de structuur van het project. Je dient om te kunnen gaan met complexe vraagstukken en het behalen van deadlines onder hoge druk.
Je bent in staat om in deze beperkt ervaren projectorganisatie je projecten te leiden en structureren op een adequate en professionele manier en kwalitatief sterke projectplannen, rapportages en implementatieplannen op te leveren volgens de inmiddels geïmplementeerde Princemethodiek.
Je bent organisatiesensitief, klantgericht, daadkrachtig en in staat de verbinding te maken op alle niveaus. Je kunt op effectieve wijze doelen en prioriteiten bepalen en benodigde tijd, acties en middelen aangeven om die doelen te bereiken.


Meer informatie:
De functie wordt marktconform beloond volgens de CAO-Ziekenhuizen.
Daarnaast biedt de organisatie onder andere een eindejaarsuitkering van 8,33% en ruime studiemogelijkheden.
Het betreft een opdracht voor een periode van 2 à 3 jaar. Er wordt in eerste instantie een jaarcontract geboden.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, op 06 13 247225.
Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren' bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 10 februari a.s. Na deze datum zal jouw sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 20 februari 2019 bij ons bureau, in aanwezigheid van de opdrachtgever. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Gesprekken met de selectiecommissie bij Star-shl staan gepland op 25 februari 2019.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug