Terug

19-3503 - Voor Star-shl zoeken we een Hoofd Markt en Relaties

- een verbindende manager die de afdeling verder kan ontwikkelen –

Locatie

Organisatie:
Star-shl is een aanbieder van eerstelijns diagnostiek en daarmee samenhangende diensten. Zij ondersteunt huisartsen, verloskundigen en overige zorgverleners (POH). Star-shl verricht laboratoriumonderzoek en overig medisch onderzoek zoals echografie, röntgen, longfunctie en meerdere cardio-functieonderzoeken. Star-shl faciliteert de huisarts met een oproep- en bewakingsdienst voor chronisch zieken. Daarnaast heeft zij ook een trombosedienst, waarin zij 31.000 patiënten begeleidt bij het gebruik van antistollingsmiddelen. De afdeling bloedafname verzorgt zowel de bloedafname als beeldvormend en functieonderzoek vanuit 400 prikposten en 15 diagnostische centra en bezoekt ook patiënten thuis.  Star-shl laat zich kenmerken door het leveren van snelle en betrouwbare, hoogwaardige medische diagnostiek. Zij is ontstaan vanuit de behoefte die huisartsen hadden aan eerder genoemde dienstverlening. De vroegere slogan; ‘van, voor en door huisartsen’ reflecteerde de toegankelijkheid van star-shl.

Star-shl is ontstaan uit een fusie in april 2017 tussen Star-MDC, SHL-Groep en SRTB. Met een groot centraal laboratorium, meer dan 400 afnamelocaties en 15 diagnostische centra in Zuidwest Nederland en ruim 1.300 medewerkers is zij een van de grootste spelers in deze dynamische markt. De samenvoeging maakt verbreding, versnelling en innovatie van diensten mogelijk. Daarnaast kan er efficiënter worden gewerkt en flexibel worden gereageerd op ontwikkelingen in de zorg.
In 2019 worden de huidige twee laboratoria in Etten-Leur en Rotterdam geïntegreerd tot een groot, centraal laboratorium in Rotterdam.

 

Functieomschrijving:
Star-shl is onderverdeeld in drie sectoren (sector laboratorium, sector medische diagnostiek, sector markt en relaties) waar het primaire proces plaatsvindt en een aantal stafafdelingen die de drie sectoren en de Raad van Bestuur ondersteunt.
Als Hoofd Markt en Relaties geef je leiding aan de medewerkers en sturing op de afgesproken resultaten van de afdeling. Je rapporteert aan de sectormanager Markt en Relaties.
Je bent verantwoordelijk voor de gehele afdeling en ziet toe op de voortgang. Daarnaast coach en enthousiasmeer je de medewerkers en bewaakt het totale budget en afdelingsjaarplan. De afdeling bestaat uit Praktijkondersteuning (POH) waarbij je direct de 3 teamleiders aanstuurt die regionaal de praktijkondersteuners aansturen (± 105 medewerkers), het Servicepunt, Marketing en Communicatie en DTO en Scholing, in totaal ± 140 medewerkers, 65 fte.
Je zorgt voor ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het tactische en operationele afdelingsbeleid en je denkt mee en doet voorstellen voor ontwikkelingen en wijzigingen van het beleid en visie voor de lange termijn, zoals bijvoorbeeld portfolio uitbreiding. Je volgt hiervoor de marktontwikkelingen op de voet.
Je behartigt de belangen van de POH naar buiten. Voor de drie teamleiders ben je een volwaardig sparringpartner en je ondersteunt hen bij beleidsmatige zaken. Je hebt een adviserende rol richting de sectormanager en de Raad van Bestuur over verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening.
Je bent organisatiesensitief, klantgericht, ondernemend, daadkrachtig en in staat de verbinding te maken op alle niveaus.


Functie-eisen:

              

Meer informatie:
De functie wordt beloond op basis van de CAO-Ziekenhuizen op een niveau van FG 65, maximaal € 5.257,-bruto per maand op basis van 36 uur. Daarnaast biedt de organisatie onder andere een eindejaarsuitkering van 8,33% en ruime studiemogelijkheden.
Er wordt in eerste instantie een jaarcontract geboden.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, op 06 13 247225.
Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren' bij deze vacature.

De sluitingstermijn van de werving is op 3 maart a.s. Na deze datum zal jouw sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 13 maart 2019 bij ons bureau, in aanwezigheid van de opdrachtgever. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Gesprekken met de selectiecommissie bij Star-shl staan gepland op 21 maart 2019, een vervolggesprek met de Raad van Bestuur bij Star-shl op 25 maart a.s.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug