Terug

19-3504 - Voor Basalt zoeken we een Zorgmanager (zorgeenheid Kinderrevalidatie)

- een daadkrachtige manager die de ambities helpt realiseren -

Locatie

Leiden

De organisatie:
Sophia Revalidatie en het Rijnlands Revalidatie Centrum zijn vanaf 1 januari samen Basalt.
Basalt is met tien locaties hét expertisecentrum voor complexe, medisch specialistische revalidatiezorg in Zuid-Holland en daarmee ook de grootste in Nederland.
Circa 1200 medewerkers zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer in de samenleving kunnen participeren. Daarvoor stimuleren zij patiënten grenzen te verleggen, hun eigen kracht te vergroten en weer eigenaar te worden over hun leven.
Basalt gaat voor voortdurende innovatie en verbetering van de kwaliteit van de zorg en werkt intensief samen met huisartsen en alle grote zorginstellingen in de regio, zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen. Er wordt veel aandacht besteed aan het goed laten verlopen van de ketenzorg. Bovendien werken ze nauw samen met mytyl- en tyltylscholen om onderwijs- en revalidatiedoelen op elkaar af te stemmen. Ze zijn een opleidingsziekenhuis voor revalidatieartsen en GZ-psychologen en hebben een academiseringsovereenkomst met het LUMC.
Basalt telt tien locaties in de regio Leiden, Den Haag, Delft, Alphen aan den Rijn, Gouda en Zoetermeer.

De functie:
Als zorgmanager vertaal je het strategisch beleid naar tactisch en operationeel (zorg)beleid en geef je leiding aan de medewerkers binnen de zorgeenheid zodat er een optimale kwaliteit van zorg bestaat binnen de visie, klantwaarden, kernwaarden en mogelijkheden van de organisatie. De kernwaarden zijn: Samenwerken, Grenzen verleggen, Eigenaarschap en Deskundigheid.
Je bent in collegiale samenwerking met de medisch manager verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen van de zorgeenheid, het organiseren van passende financiering en voert het vastgestelde HR-beleid uit.
De zorgmanager treedt op als sparringpartner en adviseur voor de Raad van Bestuur en de collega zorgmanagers.

We zoeken een daadkrachtige manager; iemand die de nieuwe organisatie kan neerzetten en daarbij aandacht heeft voor de medewerkers en de uitvoering van het HR-beleid binnen de zorgeenheid. Daarnaast ben je in staat de organisatie te vertegenwoordigen naar buiten, samenwerkingsverbanden aan te gaan en zo bij te dragen aan de ontwikkeling en ambitie van Basalt als geheel.

Functie eisen:

Meer informatie:
De functie wordt beloond conform de CAO Ziekenhuizen volgens FWG-functiegroep 70. Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband maximaal € 6.345,- bruto per maand.
Basalt biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheid voor collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfietsenregeling en een tabletregeling. Verder kent de CAO-Ziekenhuizen een eindejaarsuitkering van 8,33% over het jaarsalaris.
Er wordt in eerste instantie een jaarcontract geboden, bij goed functioneren is er uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure. Bij de benoembare kandidaat volgt ook nog een assessment bij Basalt.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225; voor het opvragen van het Functie Analytisch Rapport (FAR) kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 0344-606941.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 3 maart a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 11 maart a.s. bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Eventuele vervolgafspraken met de opdrachtgever zijn gepland op 20 maart a.s. (met de bestuurder en de manager HRD) en op 22 maart (met de medisch manager en een collega zorgmanager). Het assessment via Basalt staat gepland op 25 maart a.s. Kort daarna volgt een gesprek met de adviescommissie.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.
 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug