Voor Bartiméus zoeken wij een lid Raad van Bestuur

19-3506 - Voor Bartiméus zoeken wij een lid Raad van Bestuur

Locatie

Zeist

Organisatie:
Bartiméus is dé expertise-organisatie voor mensen die slechtziend of blind zijn. Bartiméus is er voor alle mensen die problemen hebben met zien, ook wanneer zij meervoudige beperkingen hebben. Kwaliteit van leven betekent voor ieder mens iets anders, daarom levert Bartiméus maatwerk in iedere fase van het leven van 10.000 cliënten, bewoners en leerlingen. Ook zijn zij graag van betekenis voor hun persoonlijke en professionele omgeving. Ruim 1800 deskundige en gedreven medewerkers en ruim 800 vrijwilligers zetten zich hier dagelijks voor in. 
Bartiméus streeft naar een inclusieve samenleving, zij stimuleren innovaties en delen hun kennis. Zo zetten zij zich in voor een samenleving waar alle 300.000 mensen die problemen hebben met zien, 100% kunnen leven. Want het gaat niet om hoeveel procent je ziet, het gaat om hoeveel procent je leeft!

De Raad van Bestuur
De Raad van Bestuur is in zijn geheel verantwoordelijk voor de strategie, de sturingsfilosofie, het beleid en de uitvoering daarvan in de hele organisatie.
Beoogd wordt om de Raad van Bestuur uit te breiden met een lid Raad van Bestuur met een bedrijfskundig profiel.

Het nieuw te werven lid Raad van Bestuur:

Meer specifiek, het nieuw te werven lid Raad van Bestuur:

Functie eisen
U bent vanzelfsprekend een energiek en motiverende leider met uitstekende communicatieve vaardigheden, een natuurlijk bindende factor, toegankelijk en transparant en geeft vanuit vertrouwen samen met de voorzitter Raad van Bestuur leiding aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Eerlijkheid, respect en integriteit zijn kernwaarden van uw leiderschap. U zorgt voor optimale samenwerking tussen de verschillende delen van Bartiméus en doet dat op basis van afgesproken, duidelijke kaders. U bent koersvast, en komt overtuigend en doortastend tot afgewogen besluiten. U stimuleert binnen Bartiméus professionaliteit, innovatie en ondernemerschap en werkt toe naar doorontwikkeling van de organisatie. Het belang van de cliënten van Bartiméus staat bij u hoog in het vaandel.

Bartiméus wil de arbeidsparticipatie van mensen met een visuele beperking bevorderen. Als u een visuele beperking heeft, vragen we u dan ook met nadruk om te solliciteren.

Meer informatie:
Bartiméus wordt in deze procedure begeleid door Wim Croes, adviseur van Brederijn 3.0. Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact met hem opnemen via 06 53 864227; voor het opvragen van de uitgebreide profielschets kunt u contact opnemen met Helene van Zanten via 085-4001010.  

U kunt uw belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren' bij deze vacature.

De sluitingstermijn van de werving is op 28 april 2019. Na deze datum zal uw sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 8 en 14 mei 2019 bij ons bureau. Indien u hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij u hierover benaderen. Een vervolgafspraak (“klikgesprek”) samen met de opdrachtgever is gepland op 23 mei a.s., bij Bartiméus.
Voor de volledige verdere procedure (met data) verwijzen we u naar de uitgebreide profielschets.

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs