Voor Ziekenhuis Rivierenland zoeken we een strategisch Zorgverkoper

19-3512 - Voor Ziekenhuis Rivierenland zoeken we een strategisch Zorgverkoper

Heb jij de ambitie om bij te dragen aan het leveren van de juiste zorg op de juiste plek binnen hét Mensenziekenhuis?

Locatie

Tiel

De organisatie:
Ziekenhuis Rivierenland is een regionaal ziekenhuis en speelt een belangrijke rol in de gezondheidszorg in de regio midden-Betuwe. Het ziekenhuis biedt menselijke zorg. Zorg die aansluit bij hun patiënten. Dat doen ze op een professionele manier en streven daarbij altijd naar de hoogste kwaliteit. Als ziekenhuis vinden ze het heel belangrijk om samen met de patiënt te werken aan een betere gezondheid. Dat doen ze als ziekenhuis, maar ook samen met andere zorgverleners, zorgverzekeraars en opleidingen. Ze zijn betrokken bij de regio en werken samen in projecten om het nog beter te maken voor mensen in het Rivierengebied.

De functie:
Ziekenhuis Rivierenland loopt voorop bij de landelijke ontwikkelingen en geeft invulling aan het Hoofdlijnenakkoord MSZ 2019-2022. Dat realiseert het ziekenhuis middels het op een innovatieve wijze afsluiten van (meerjaren) afspraken met de zorgverzekeraars (Menzis en Zilveren Kruis) die de beweging van het leveren van de juiste zorg op de juiste plek, ondersteunen. De implementatie van de afspraken in het Hoofdlijnenakkoord wordt geborgd middels het opzetten van de hieraan gerelateerde projecten en programma’s waaronder Zorg in Balans. Bij de realisatie van deze ambities speelt de strategisch Zorgverkoper een belangrijke rol door actief op zoek te gaan naar de (innovatieve) werkwijze rondom Zorginkoop en accountmanagement richting zorgverzekeraars.

Als strategisch Zorgverkoper verbind je het ziekenhuis en de verzekeraars en beheer je deze belangrijke portefeuille. Je vervult de rol van accountmanager namens het ziekenhuis naar de zorgverzekeraars. Je adviseert de Raad van Bestuur en het management als het gaat om de innovatie en verbetering van de afspraken over onze dienstverlening. Je bereidt de onderhandelingen met de zorgverzekeraars voor en voert deze ook daadwerkelijk om passende afspraken te bedingen voor hun dienstverlening.

Het is een afwisselende, zelfstandige functie met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor eigen initiatief. Ziekenhuis Rivierenland biedt een dynamische, inspirerende werkomgeving in een team dat graag met jou successen wil vieren. Je bent werkzaam vanuit het cluster Finance, Control en Inkoop. Je werkt in een sociaal en betrokken team met ambitie en hart voor de zorg. Een team dat de lat hoog legt en eigen verantwoordelijk durft te nemen bij het realiseren van de gezamenlijke ambities.

Functie eisen:
Je hebt HBO+ of Academisch werk- en denkniveau en bent een professional met ruime ervaring in de verkoop binnen de zorgsector, bij voorkeur m.b.t. de medische specialistische zorg. Je bent gewend om zelfstandig te werken en vanuit je verantwoordelijk bij te dragen aan de P&C-jaarcyclus. Je hebt een uitgesproken commerciële vaardigheid om deze belangrijke rol te vervullen. Je bent in staat om verworven informatie van buiten naar binnen in de organisatie te vertalen en vice versa. In je rol als adviseur van het management ben je goed in staat om uiteenlopende belangen van diverse partijen uitstekend te analyseren, onder de aandacht te brengen en om te zetten in daadkracht. Je bent in staat om de managers, medisch specialisten en andere collega’s mee te nemen in veranderprocessen en uitdagingen die deze processen met zich meebrengen. Uiteraard beschik je over kennis van de relevantie wet- en regelgeving en hou je ontwikkelingen in de sector bij.
Commercieel- en cijfermatig inzicht, een sterk analytisch vermogen, een representatieve, relatiegerichte houding en goede sociale vaardigheden, zowel in de in- als externe contacten zijn van belang. Je werkt planmatig, gestructureerd en bent gewend om te werken met deadlines.
Je beschikt over een initiatiefrijke, resultaatgerichte instelling, hebt een hoge mate van zelfstandigheid en een goed gevoel voor taalgebruik en communicatie.

Meer informatie:

De functie wordt marktconform beloond volgens de CAO Ziekenhuizen.
In eerste instantie wordt een jaarcontract geboden met uitzicht op een vast dienstverband.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225; voor het opvragen van een uitgebreide profielschets kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 085-4001010.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 2 april a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 10 april a.s. bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een vervolgafspraak (“klikgesprek”) met de opdrachtgever is gepland op 15 april a.s., bij Ziekenhuis Rivierenland. Eventuele gesprekken met de benoemings- en adviescommissie staan gepland op 25 april a.s.  Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij u nu reeds rekening te houden met deze data in uw agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs