Terug

19-3514 - Voor Gelre ziekenhuizen zoeken we een Hoofd OK

- een mensgerichte en daadkrachtige manager -

Locatie

Apeldoorn

Gelre Organisatie:

Gelre ziekenhuizen, ontstaan vanuit een fusie in 1999, kent een relatief korte historie. Ze teren echter op een rijk en divers verleden. Inmiddels zijn ze een begrip waar het gaat over het verlenen van de juiste medisch specialistische zorg.

Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, werken ze elke dag aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in hun verzorgingsgebied. Op deze manier is Gelre ziekenhuizen letterlijk en figuurlijk (in) het hart van de zorg in de regio. Gelre ziekenhuizen excelleert op het gebied van medisch specialistische basiszorg en vervult vanuit het STZ-profiel topklinische functies die passen bij haar unieke competenties en de vragen vanuit het zorglandschap. Door het bieden van kwalitatief hoogwaardige (medisch specialistische) vervolgopleidingen blijft de zorgverlening ook richting de toekomst geborgd. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament gaan transformeren naar een veelzijdige (netwerk) organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre ziekenhuizen biedt haar medewerkers een inspirerende en stimulerende werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en krachtige samenwerking. De kernwaarden van Gelre ziekenhuizen zijn persoonlijk, verbindend, energiek en ondernemend.

 

De functie:

Als afdelingsmanager OK ben je er verantwoordelijk voor dat patiënten de beste zorg krijgen en dat alles in en rondom het operatiecomplex zo efficiënt en toekomstgericht is ingericht.

Je geeft leiding aan de afdeling, bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, inclusief innovatie, patiëntveiligheid en kwaliteit, personeelsbeleid, capaciteitsmanagement en financiën. Daarnaast lever je een bijdrage aan visie/beleidsontwikkeling, jaarplannen en projectmanagement op de OK. Je geeft leiding aan het team met verschillende professionals binnen de OK (100fte, waaronder teamleiders, programmaleiders, anesthesiemedewerkers, operatieassistenten en recoveryverpleegkundigen) en zorgt ervoor dat zij kunnen excelleren in de 10 operatiekamers die Gelre in Apeldoorn tot haar beschikking heeft.

Je hebt een duidelijke rol als intermediair tussen het zorgbestuur en de medewerkers van de afdeling en je ondersteunt het zorgbestuur bij het uitdragen van de visie en het beleid richting de medewerkers.

 

Je kernverantwoordelijkheden zijn:

Een en ander onder eindverantwoordelijkheid van het zorgbestuur.

 

 

 

Functie eisen:

Je bent een ervaren mensgerichte manager. Je staat met beide benen op de grond en haalt energie uit het verbeteren van de organisatie en de mensen om je heen. Je bent daadkrachtig en besluitvaardig en je kunt buiten bestaande kaders denken om veranderingen te realiseren.

Je kunt goed motiveren en omgaan met tegengestelde belangen.

Daarnaast heb je:

 

 

Meer informatie
Gelre ziekenhuizen biedt een uitdagende functie in een omgeving die volop in ontwikkeling is. De organisatie investeert veel in een prettige werkomgeving. Deskundige en gemotiveerde medewerkers zorgen voor een open en collegiale sfeer. Met elkaar zorgt dit voor een goede samenwerking op alle niveaus vanuit de kernwaarden van het ziekenhuis.

De functie wordt marktconform beloond conform de CAO Ziekenhuizen.

Er wordt in eerste instantie een jaarcontract geboden.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

 

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via
06 13 247225, voor het opvragen van de uitgebreide profielschets kun je contact opnemen met

Helene van Zanten via 085-4001010.

 

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.

De sluitingstermijn van de werving is op 28 april a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 9 mei 2019 bij ons bureau. Een vervolgafspraak (“klikgesprek”) met de opdrachtgever is gepland op 15 mei a.s. bij Gelre Ziekenhuizen. Eventueel gesprek met de benoemingscommissie staat gepland op 21 mei a.s., het gesprek met de adviescommissie is gepland op 23 mei a.s.  Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug