Met spoed: Bedrijfsmanager a.i. bij Symbiant voor de duur van 3 tot 6 maanden

19-3519 - Met spoed: Bedrijfsmanager a.i. bij Symbiant voor de duur van 3 tot 6 maanden

Locatie

Alkmaar

Bedrijfsmanager (ad interim) bij Symbiant BV – 3 tot 6 maanden
Binnen Symbiant ontstaat, door het vertrek van de bedrijfsmanager, een vacature voor een bedrijfsmanager ad interim. Een mooie uitdagende functie voor een initiatiefrijke, besluitvaardige, robuuste, inspirerende en verbindende manager. Symbiant is in 2011 ontstaan uit de fusie van de pathologie-laboratoria van het Dijklander ziekenhuis, het Zaans Medisch Centrum en de Noordwest Ziekenhuisgroep. Inmiddels verzorgt Symbiant de pathologie voor vijf ziekenhuizen in Noord-Holland en diverse zelfstandige behandelcentra.

Als Bedrijfsmanager Symbiant…
ben je verantwoordelijk voor de laboratoria gevestigd in Alkmaar en Hoorn en een frontoffice in Zaandam. Je geeft direct leiding aan meerdere meewerkende teamleiders en rapporteert rechtstreeks aan de directeur. Je bent mede verantwoordelijk voor uitvoering en/of uitbreiding van de dienstverlening van Symbiant.

De bedrijfsmanager heeft binnen Symbiant een belangrijke verbindende functie. Hij/zij weet de belangen van analisten goed te vertegenwoordigen en tegelijk de pathologen binnen Symbiant zo goed mogelijk te bedienen. Ook de belangen van verschillende locaties en ziekenhuizen moeten goed worden afgewogen. Hier past een manager die goed met verschillende signalen kan omgaan en stevig in zijn / haar schoenen staat.

De voornaamste resultaatgebieden zijn:

 

Jouw profiel

Het betreft een opdracht voor 3 tot 4 dagen per week voor de duur van 3 tot 6 maanden.

Voor meer informatie kun je bellen met Wim Croes via 06 53 864227

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Powered by ez2xs