Terug

19-3520 - Voor de Hartekamp Groep zoeken we een Senior-adviseur Huisvesting

Locatie

Heemstede/Haarlem

De organisatie:
Een zo goed mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke- of meervoudige beperking, daar gaat de Hartekamp Groep voor. Elke dag. Want medewerkers van de Hartekamp Groep houden van het leven en houden van mensen. Prachtig werk, waar medewerkers veel voldoening uit halen. Omdat de Hartekamp Groep gelooft in zelforganisatie voor, zowel cliënt als medewerker, is de mind-set altijd gericht op de kracht van mensen en dus versterkend begeleiden.
De Hartekamp Groep heeft meer dan 50 locaties en biedt diverse woonvormen, vormen van dagbesteding en beschermd wonen in Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Amstelland en Meerlanden.
Ervaren en toegewijde teams stellen mensen in staat om het leven te verkennen. Om in een veilige omgeving te leren en te proberen. Met geduld, begrip en respect. Creatief en pragmatisch. Maar bovenal boordevol optimisme. “We maken iedere dag zo goed mogelijk”. Bij de Hartekamp Groep werkt men vanuit zelforganisatie en daarom beslissen teams zelf wat beter moet en anders kan. Ze krijgen de ruimte om zelf plannen te maken voor de toekomst. Dat zorgt voor werkplezier en kwaliteit.

De functie:
De senior-adviseur Huisvesting maakt deel uit van het Team Huisvesting binnen het organisatieonderdeel RVE Huisvesting & Facilitair.

Onder het team Huisvesting vallen de aandachtsgebieden operationeel en tactisch huisvestings-management, assetmanagement, duurzaamheid en energie, beheer en onderhoud.

De senior-adviseur Huisvesting is als projectleider belast met het leiden van (grootschalige) bouwkundige projecten.

In dat kader:

 

Wat neem je mee?

Daarnaast ben je analytisch, ondernemend en communicatief sterk (mondeling en schriftelijk). Je kunt zowel zelfstandig opereren als in een team en je legt eenvoudig verbinding met de mensen om je heen. Je hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit en bent gericht op samenwerking. Je informeert proactief, bent organisatiesensitief, hebt overtuigingskracht en weet diverse belangen op één lijn te brengen.
Je bent een verbinder; je kunt mensen meenemen en verantwoordelijk maken voor de uitvoering van plannen waarbij je altijd de woonwensen van de cliënten van de Hartekamp Groep centraal stelt.

 

Meer informatie:
De functie wordt marktconform beloond conform CAO Gehandicaptenzorg.
Daarnaast biedt De Hartekamp Groep onder andere een eindejaarsuitkering van 7% en ruime studiemogelijkheden.
Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225; voor het opvragen van een uitgebreide profielschets kun je contact opnemen met Helene van Zanten via 085-4001010.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 27 mei a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 6 juni a.s. bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een vervolgafspraak (“klikgesprek”) met de opdrachtgever is gepland op 17 juni a.s., bij de Hartekamp Groep. Eventuele gesprekken met advies- en selectiecommissie bij de opdrachtgever staan gepland op 25 juni 2019.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug