Terug

19-3524 - Voor star-shl zoeken we een teamleider bloedafname (24-28 uur per week, standplaats Rotterdam)

Locatie

Rotterdam

Organisatie:
Star-shl is gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek en levert met ruim 1.300 professionals snelle en betrouwbare hoogwaardige medische diagnostiek aan zorgverleners in het werkgebied Zuidwest-Nederland. De organisatie geeft ondersteuning en adviezen aan eerstelijns zorgprofessionals, zoals huisartsen, verloskundigen en zorginstellingen. Star-shl beschikt over moderne laboratoria en diagnostische centra waar onder meer analyses van lichaamsmaterialen, echo’s, röntgenonderzoek, fundusfoto’s, botdichtheidsmetingen en onderzoeken naar hart- en longfuncties verricht worden. Dankzij het logistieke netwerk, de fijnmazige spreiding van locaties dicht bij patiënt en zorgverlener en het gebruik van digitale technologie zijn onderzoeksresultaten snel beschikbaar.

Star-SHL is onderverdeeld in drie sectoren waar het primaire proces plaatsvindt en een aantal stafafdelingen die de drie sectoren en de Raad van Bestuur ondersteunen. De teamleider Bloedafname maakt onderdeel uit van de afdeling bloedafname binnen de sector Medische Diagnostiek. De sector Medische Diagnostiek levert een ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige diensten, verricht door vakbekwame medewerkers. Kwaliteit, klantgerichtheid en deskundigheid staan hierbij centraal. Professionele informatievoorziening en een uitstekende bereikbaarheid zijn hierbij essentieel.


De functie:
De afdeling bloedafname van star-shl telt circa 700 medewerkers en heeft bloedafnamelocaties op diverse plaatsen in het werkgebied dat loopt vanaf Den Haag, regio Rotterdam inclusief Zuid- Hollandse eilanden, Zeeland, Gorinchem en Brabant. Er zijn vele kleinere locaties in de regio. Ook nemen de medewerkers bloedafname, naast de bloedafname op deze locaties, bloed af bij cliënten aan huis.
Je maakt deel uit van een team van tien teamleiders.

De teamleider geeft direct leiding aan medewerkers van één of meerdere regioteams. In deze functie plan en coördineer je de werkzaamheden binnen het/de regioteam(s) en zie je toe op de voortgang.
Je houdt je bezig met de begeleiding van (nieuwe) medewerkers en je coacht en stimuleert jouw medewerkers die verspreid over de toegewezen regio werken op verbindende wijze.
Naast de juiste aandacht voor jouw medewerkers bewaak je de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening (hierbij heb je o.a. aandacht voor vermindering van datalekken en het beter invullen van formulieren etc.). Je bent in staat structuur aan te brengen.
Je adviseert het afdelingshoofd bloedafname over verbeteringsvoorstellen en over de dienstverlening. Je voert de vastgestelde veranderingen ter verbetering van de dienstverlening op uniforme wijze door. Ten slotte handel je volgens protocol eventuele klachten af. Je bent in staat om de organisatie extern te profileren en samenwerkingsverbanden (netwerk naar de 1e lijn) te behouden en te versterken op het niveau van de functie.

Wij zoeken
Een enthousiaste, professionele verbinder met leidinggevende ervaring in het aansturen van grotere teams medewerkers, verspreid over meerdere locaties. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
Je hebt goede coachende en communicatieve vaardigheden. Een probleemoplossingsgerichte instelling is uitermate van belang in deze functie. Je kunt je medewerkers motiveren en meenemen in de nieuwe ontwikkeling van star-shl en biedt hen een luisterend oor.
Gezien de grootte van het werkgebied dien je een auto ter beschikking te hebben. Star-shl biedt hiervoor een ruime vergoeding.

Je herkent je in de volgende competenties: resultaatgericht, proactief, klantgericht, motiverend en coachend, communicatief sterk zowel mondeling als schriftelijk.
En bovenal ben je positief ingesteld, zoek en benut je mogelijkheden, sta je open voor je omgeving en werk je met plezier!

 

Meer informatie:
De functie wordt beloond conform de CAO Ziekenhuizen op een niveau van schaal FWG 50.
Star-shl is een professionele organisatie, die zich graag ontwikkelt in de zorg, maar ook zorgt voor een prettige werksfeer voor haar medewerkers. Je gaat deel uitmaken van een informeel team van medewerkers, die voor elkaar klaar staan en samenwerken om de organisatiedoelen te bereiken. Je bent flexibel qua werkuren. Daarnaast biedt star-shl onder andere een eindejaarsuitkering van 8,33%, ruime studiemogelijkheden en een persoonlijk budget voor ontwikkeling.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.

De sluitingstermijn van de werving is op 23 juni a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste gesprekken plaats op 2 juli 2019 bij star-shl, samen met de opdrachtgever. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een gesprek met de selectie/adviescommissie bij de opdrachtgever is gepland op 9 juli. Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug