Terug

19-3532 - Voor Kentalis zoeken we een Manager Inkoop

- een resultaatgerichte (verander)manager die de afdeling naar een hoger niveau kan brengen -

Locatie

Sint-Michielsgestel

Organisatie:
Kentalis is een landelijke organisatie voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis of een communicatief meervoudige beperking hebben. De organisatie heeft als doel dat iedereen kan meedoen naar eigen vermogen. Kentalis biedt speciaal basisonderwijs en speciaal voortgezet onderwijs vanuit zo’n 37 eigen scholen door heel Nederland en begeleidt leerlingen in het regulier onderwijs. Kentalis biedt zorg vanuit 80 locaties over heel Nederland. Ook werken ze samen met onderwijs- en zorgprofessionals in het binnen- en buitenland. 
De organisatie is ambitieus en volop in ontwikkeling. Er vindt een reorganisatie plaats waarbij de afdeling Inkoop uit het facilitair bedrijf wordt gehaald en als zelfstandige afdeling wordt gepositioneerd. Hiervoor wordt een nieuwe manager aangetrokken. 

De functie:
Als Manager Inkoop geef je hands-on leiding aan de afdeling Inkoop, hetgeen betekent dat je meewerkend voorman/vrouw bent.  Je bent verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van de afdeling (waaronder het opstellen en uitvoeren van begroting en jaarplan, het leveren van managementinformatie en het personeelsmanagement).
Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van gestelde targets op het gebied van inkoopresultaten. De organisatie heeft een doelstelling neergelegd van 5% tot 10% besparing op inkoop. De inkoopportefeuille bedraagt in totaal 60 miljoen euro, waarbij sprake kan zijn van (Europese) aanbestedingstrajecten.
De manager inkoop zorgt voor een efficiënte, effectieve en marktconforme inkoop, aansluitend op de benodigdheden in het primair proces, waarbij je steeds zoekt naar de best mogelijke deals en daar waar dat efficiënter en/of effectiever is, zaken uitbesteed.

Je geeft hiërarchisch leiding aan de medewerkers van de afdeling (totaal 5,5 fte). De afdeling bestaat uit 2 fte Inkopers en 3,5 fte contractbeheerders en assistent contractbeheerders. Je ontvangt leiding van de Directeur Ontwikkeling.

Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en professionalisering van de afdeling, je legt hiermee het fundament voor de toekomst en bent in staat medewerkers mee te nemen in deze veranderingsprocessen. Je stuurt hierbij op het samen realiseren van een toegevoegde waarde van de afdeling Inkoop voor de organisatie.

Resultaatgebieden:

Leidinggeven:

Beleid en advies:

Bedrijfsvoering:

Netwerk en contractmanagement:

Je profiel
Je bent een stevige persoonlijkheid, een verbinder met een open stijl van communiceren.
Je hebt een academisch werk- en denkniveau, verkregen door een volledige NEVI-opleiding aangevuld met een relevante post-hbo opleiding of master.
Je bent een echte inkoopexpert met relevante en aantoonbare werkervaring, hebt ervaring in een leidinggevende functie en kennis van en ervaring met (Europese) aanbestedingen en contractbeheer.
Daarnaast herken je je in de volgende competenties: service- en klantgericht, analytisch vermogen, resultaat- en oplossingsgericht, daadkrachtig, samenwerken/teamspeler, stressbestendig, communicatief sterk zowel mondeling als schriftelijk.

Meer informatie:
De functie wordt marktconform beloond conform de CAO Gehandicaptenzorg.
Kentalis biedt daarnaast extra’s zoals 7,05% eindejaarsuitkering, pensioenopbouw bij PFZW, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden.
Gezien de veranderopgave die er ligt wordt in eerste instantie een contract van maximaal twee tot drie jaar geboden (termijnmanagement opdracht).
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.
Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 11 september a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 19 september a.s. bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Eventuele vervolggesprekken met de benoemings- en adviescommissie bij de opdrachtgever staan gepland op respectievelijk 24 en 26 september 2019.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug