Terug

19-3533 - Voor Franciscus Gasthuis & Vlietland zoeken wij een Senior Projectleider Locatievernieuwing

- Help jij mee de ambitieuze plannen te realiseren? -

Locatie

Rotterdam

Organisatie:
Franciscus Gasthuis & Vlietland is een topklinisch ziekenhuis. Zij bieden zorg voor en door mensen. In hun denken en doen neemt de patiënt dé centrale plaats in. De organisatie heeft 2 ziekenhuislocaties en 5 poliklinieklocaties. Samen werken zij elke dag aan de beste zorg voor hun patiënten. Samen met ruim 250 medisch specialisten, 4600 medewerkers en 300 vrijwilligers, maar ook met andere ziekenhuizen en zorgaanbieders in de regio Rotterdam en Nieuwe Waterweg Noord.
Franciscus Gasthuis & Vlietland is lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Om topklinische zorg nu en in de toekomst te leveren is er binnen het ziekenhuis veel aandacht voor opleiding, (wetenschappelijk) onderzoek en innovatie.

De komende jaren ontwikkelt en realiseert Franciscus Gasthuis & Vlietland binnen het Programma Locatievernieuwing een nieuw OK-complex/ interventiecentrum en een nieuw integraal Vrouw & Kind Centrum. Als senior projectleider lever je hieraan een belangrijke bijdrage.

De functie:
De projecten zijn onderdeel van het Programma Locatievernieuwing Gasthuis en richten zich op visievorming van het gewenste, moderne zorgconcept, op nieuwe bijbehorende processen en werkwijzen. Als senior projectleider stem je hierover regelmatig af met alle betrokken stakeholders. Zo zorg je ervoor dat het ontwerp en de daadwerkelijke nieuwbouw naadloos aansluit op de eisen en wensen van patiënten en zorgverleners, past bij de nieuwste zorg/technische innovatie en ontwikkeling en voldoet aan wet- en regelgeving.

Je bent verantwoordelijk voor het succesvol afronden van het (nieuwbouw)project. Je maakt een projectplan, formeert en motiveert de projectgroep, rapporteert over de voortgang en kosten en natuurlijk begeleid je dit project van opstart tot afronding. Tijdens het project stem je regelmatig af met, ontzorg en ondersteun je het betrokken (medisch) management, o.a. het duaal management (de bedrijfskundig en medisch manager). Ook werk je nauw samen met en leg je verantwoording af aan de directeur locatievernieuwing.

Je bent een echte netwerker, die met sensitiviteit voor het verleden de diverse stakeholders weet te verbinden, hoort wat zij nodig hebben, maar wel zo stevig in je schoenen staat om het project daadkrachtig en succesvol te begeleiden.

Franciscus vraagt:

We zoeken een resultaatgerichte, gedreven en betrokken projectleider die in staat is op alle niveaus de verbinding te leggen. Iemand die graag de mouwen opstroopt en plezier heeft in veranderen. Je beschikt over een aanstekelijk enthousiasme waarmee je anderen motiveert en stimuleert. Je bent een doorzetter, resultaatgericht en daadkrachtig, met oog voor wat in het verleden is bereikt en gebeurt.

Meer informatie:
Franciscus Gasthuis & Vlietland biedt een uitdagend project, onderdeel van een uniek programma, in een dynamische omgeving.
De functie wordt marktconform beloond volgens de CAO Ziekenhuizen.
Er wordt een tijdelijk contract geboden voor de duur van het project (± 4 jaar).  De organisatie heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden; om te sporten, voor extra vakantiedagen of voor een nieuwe fiets bijvoorbeeld.

Een assessment maakt in de selectiefase eventueel onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.
Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) dient ingeleverd te worden binnen twee maanden nadat je in dienst bent getreden.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug