Terug

19-3536 - Voor de Hartekamp Groep zoeken wij een Adviseur Huisvesting

Locatie

Heemstede

De organisatie:
De Hartekamp Groep is een zorginstelling voor mensen met een beperking in de regio zuid- en midden Kennemerland. De woon-, werk- en dagbestedingslocaties zijn verspreid over 40 vestigingen die deels in eigendom zijn en deels worden gehuurd van derden. Bij alles wat zij doen nemen ze het welzijn en de veiligheid van hun cliënten als vertrekpunt. Ze gaan daarbij uit van wat cliënten wèl kunnen en proberen elke dag voor hen zo goed mogelijk te maken.

Werken bij het team Huisvesting
Je komt te werken in een enthousiast, hecht en gemotiveerd team (10 pers.) met mogelijkheden om te ontdekken en te leren. Je standplaats is het prachtige Hartekampterrein in Heemstede maar jouw werkzaamheden brengen je naar alle vestigingen van de Hartekamp Groep. De teams binnen de organisatie zijn zelf organiserend, de communicatielijnen zijn kort.


De functie:
Als adviseur Huisvesting ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de huisvestingsportefeuille van de Hartekamp Groep. Passende huisvesting voor bijzondere mensen, daar heb je het over met collega’s, adviseurs, externe partners en overheidsinstanties. Je bent de spin in het web als het gaat om tactische huisvestingsvraagstukken in relatie tot de wensen van cliënten en ontwikkelingen binnen de organisatie.

Wat vragen we van jou?

Meer informatie:
De Hartekamp Groep biedt een interessante, afwisselende functie waar je je verder kunt ontwikkelen.
De functie wordt beloond conform CAO Gehandicaptenzorg en bedraagt maximaal € 5.311,10 bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur), afhankelijk van opleiding en werkervaring.
Daarnaast biedt De Hartekamp Groep goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onder andere een eindejaarsuitkering.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug