19-3542 - Voor ptg advies zijn we op zoek naar startend adviseurs

- Is ptg advies jouw stepping stone? -

Locatie

Amersfoort

Sta jij te popelen om de kennis die je tijdens je studie hebt opgedaan in de praktijk te brengen en wil jij graag je steentje bijdragen aan projecten die ertoe doen in de maatschappij? Ben jij ambitieus, wil je graag opgeleid worden tot een volwaardig adviseur voor onze opdrachtgevers en heb jij affiniteit met projectmanagement? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als startend adviseur bij ptg advies werk je samen met collega’s aan meerdere opdrachten tegelijkertijd, je leert ‘on the job’. Je bent van A t/m Z betrokken bij de projecten; van initiatief tot en met implementatie. En gedurende dat proces heb je contact met alle stakeholders, bijvoorbeeld met de Raad van Bestuur, medisch specialisten, manager Facilitair Bedrijf etc. Het werk is afwisselend en veelzijdig, waardoor geen dag hetzelfde is. Zo kan het zijn dat je de ene dag richting de Randstad reist om je collega’s te ondersteunen bij het projectmanagement van de verbouwing van een OK-complex, terwijl je de volgende dag in het oosten van het land een vergadering bijwoont waarbij de aanbestedingsstrategie voor de nieuwbouw van een ziekenhuis wordt besproken. Op het moment dat je niet bij een opdrachtgever bent, werk je vanuit het kantoor in Amersfoort waar je je bezighoudt met het analyseren en vertalen van data, het opstellen van planningen en financiële overzichten, het uitwerken van presentaties, rapporten en notities en het voorbereiden van bijeenkomsten met opdrachtgevers en gebruikers.

Binnen ptg advies is ruimte voor zowel adviseurs met een meer projectmatig profiel als adviseurs met een creatief profiel ten behoeve van het maken van presentaties en het creëren van beelden voor opdrachtgevers.

Wie ben jij?

Wat biedt ptg advies jou?
ptg advies bied je als startend adviseur de kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.
Je krijgt de vrijheid om je werk flexibel in te richten en datgene te doen waar jij energie uit haalt, met oog voor een goede work-life balance. Verder biedt ptg advies jou:

De organisatie
ptg advies, een onafhankelijk en marktgericht adviesbureau, is marktleider en nichespeler op het gebied van huisvestingsvraagstukken in de zorg- en onderwijssector. Het bureau is met name gespecialiseerd in de interactie tussen huisvesting en bedrijfsvoering. Zo zijn de adviseurs betrokken bij vrijwel alle nieuwbouw van ziekenhuizen in Nederland; zoals bijvoorbeeld het Erasmus MC, Radboudumc, Amphia Ziekenhuis en het Medisch Spectrum Twente. Zij begeleiden het gehele traject in vaak hightechomgevingen; van scratch tot oplevering. Projecten die op stapel staan zijn het Spaarne Gasthuis, Tergooi en het Slingeland Ziekenhuis. Daarnaast ontwikkelt ptg advies zich steeds breder in de markt, zoals bij woonzorgomgevingen, onderwijs en specials (bijvoorbeeld laboratoriumomgevingen). Meer lezen over de mooie opdrachten die zij doen? Check dan hun website (www.ptg-advies.nl).
Bij ptg advies wordt hard gewerkt, maar er wordt ook graag tijd gemaakt voor ontspanning. Zo lunchen alle medewerkers samen op kantoor, er is goede koffie, luiden ze op vrijdag het weekend in met een borrel en gaan zij ieder jaar met elkaar op studiereis naar een bijzondere bestemming in het buitenland.

Meer informatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 00 31 6 13 247225.

Solliciteren kan door je CV met motivatiebrief via onze website te uploaden via de knop 'Reageren’ bij deze vacature. In je brief zien we, naast jouw geschiktheid en waarom je interesse hebt, graag terug wat jij meeneemt naar ptg advies en waar jij bijzonder/uniek in bent.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug