19-3543 - Voor Meander Medisch Centrum zoeken we een Teammanager Techniek

- een resultaatgerichte (verander)manager die de afdeling naar een hoger niveau kan brengen -

Locatie

Amersfoort

Vind jij het als teammanager een uitdaging om met de afdeling Techniek een sprong voorwaarts te maken? Weet jij medewerkers écht mee te krijgen en verder te begeleiden naar een meer bedrijfsmatige en servicegerichte manier van werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie:
Meander Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis en is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).
Iedere dag kiezen vele honderden patiënten het Meander Medisch Centrum voor uitstekende zorg. Die zorg leveren zij met ruim 3.200 gastvrije en professionele medewerkers onder het motto ‘steeds beter’. Een ieder levert vanuit zijn deskundigheid en competenties een bijdrage aan het realiseren van de ambities van Meander. Goede patiëntenzorg, gastvrijheid en zorgvernieuwing staan hoog in het vaandel. Hierbij staan de Meander klantwaarden: betrouwbaar, deskundig en ambitie centraal. Van alle medewerkers wordt verwacht dat zij, vanuit hun functie en kwaliteiten, hieraan een actieve bijdrage leveren.
Het ziekenhuis heeft onder andere locaties in Amersfoort, Baarn, Barneveld, Leusden en Nijkerk. De mensen van Meander bieden zorg aan de ruim 320.000 inwoners in de regio. Zij doen dat in afstemming en samenwerking met onder meer huisartsen, verpleeg- en verzorgingstehuizen en de zorgverzekeraars.
Meander Medisch Centrum is NIAZ geaccrediteerd en levert hiermee aantoonbaar kwaliteit.

De functie:
Als teammanager ben jij hét aanspreekpunt voor de teams Algemene Techniek, Backoffice, Projecten en Medische Techniek. Jij hebt een visie op toekomstige ontwikkelingen en weet deze samen met de medewerkers te vertalen naar een ambitieus, maar realistisch en helder beleids- en jaarplan. Je bent verantwoordelijk voor het maken van de afdelingsbegroting en het fiatteren van de facturen. Je zorgt ervoor dat je team de doelstellingen in een plezierige werksfeer realiseert.
Daarnaast ben je als teammanager techniek een ervaren (verander)manager. Je zorgt voor verdere professionalisering van de technische dienstverlening en de borging daarvan. Met je conceptuele denkvermogen, creatieve en mensgerichte aanpak ben je bij uitstek de manager die het team en de leveranciers weet mee te nemen in de meer bedrijfsmatige en servicegerichte manier van werken. Je bent in staat de afdeling naar een hoger niveau te brengen. Je bent analytisch en in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden. Hierdoor weet je de juiste wegen te bewandelen en je doelstellingen te behalen.

Taken:
Op hoofdlijnen kent de functie de volgende taken en verantwoordelijkheden:

Je bent zowel operationeel bezig (met de voeten in de klei), maar kunt tegelijkertijd de blik voorwaarts richten, zaken implementeren en bijdragen aan het MT van het FB.

Wie ben jij?

Meer informatie:

Meander Medisch Centrum bied je een werkomgeving met veel zelfstandigheid en fijne collega’s.
De functie wordt marktconform beloond op basis van de CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring. Naast je salaris hebben zij interessante extra’s zoals eindejaarsuitkering, fietsplan, bedrijfsfitness, premiekorting op je verzekeringen.
Het Meander biedt ruime opleidingsmogelijkheden via de Meander Academie.
Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225. Via onze website (onderaan de vacature) is een uitgebreide profielschets te downloaden.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 12 november a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 19 november a.s. bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Eventuele gesprekken met advies- en selectiecommissie bij de opdrachtgever staan gepland op 26 november bij Meander Medisch Centrum.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug