19-3548 - Voor Basalt zoeken we een Teamleider Techniek & Huisvesting

Locatie

Den Haag

Ben jij de Teamleider Techniek & Huisvesting met de kernwaarden van Basalt in je genen: grenzen verleggen, samenwerken, deskundig en eigenaarschap? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De organisatie:
Sophia Revalidatie en het Rijnlands Revalidatie Centrum zijn vanaf 1 januari samen Basalt.
Basalt is met tien locaties hét expertisecentrum voor complexe, medisch specialistische revalidatiezorg in Zuid-Holland. Circa 1200 medewerkers zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer in de samenleving kunnen participeren. Daarvoor stimuleren wij patiënten grenzen te verleggen, hun eigen kracht te vergroten en weer eigenaar te worden over hun leven. Basalt gaat voor voortdurende innovatie en verbetering van de kwaliteit van onze zorg en werkt intensief samen met huisartsen en alle grote zorginstellingen in de regio, zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen. Er wordt veel aandacht besteed aan het goed laten verlopen van de ketenzorg. Bovendien werken we nauw samen met mytyl- en tyltylscholen om onderwijs- en revalidatiedoelen op elkaar af te stemmen. Wij zijn een opleidingsziekenhuis voor revalidatieartsen en GZ-psychologen en wij hebben een academiseringsovereenkomst met het LUMC.
Basalt heeft locaties in Den Haag, Delft, Gouda, Zoetermeer, Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn.

De functie:
Als teamleider Techniek & Huisvesting geef je leiding aan de medewerkers van de afdeling Technische Dienst met als doel het organiseren van alle technische faciliteiten bij het in stand houden en voldoen aan regelgeving van de bestaande gebouwen, apparatuur, medische apparatuur, installaties en terreinen van verschillende locaties. Je bent verantwoordelijk voor de verdere professionalisering en ontwikkeling van de teams in lijn met de visie en ambitie van de afdeling Services & Huisvesting om de dienstverlening zodanig te ontwikkelen dat deze meer servicegericht, vraag gestuurd en proactiever wordt.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het (verder) ontwikkelen en uitvoeren van het beleid. Je adviseert ten aanzien van dit beleid aan de manager Services & Huisvesting (S&H). Het zorg dragen voor een juiste uitvoering van de werkzaamheden en (rooster)planning van de medewerkers, behoort tot een van jouw werkzaamheden.

Jouw taken als teamleider Techniek & Huisvesting zijn onder andere:

 Via onze website www.Brederijn.nl (onderaan de vacature) is een uitgebreide profielschets te downloaden.

Wie ben jij?

Je hebt een passie voor leidinggeven en bent in staat medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en mee te nemen in de ontwikkeling van de organisatie. Je kunt je medewerkers inspireren met enthousiasme en vertrouwen in ieders kwaliteiten en op die manier ook zorgdragen voor verdere integratie van de teams.

Je hebt:

We zijn op zoek naar een teamleider met de volgende competenties: zelfstandigheid is een vereiste om zelf problemen op te oplossen en keuzes te maken ten aanzien van prioriteiten; sociale vaardigheden zijn benodigd in de zin dat je passend om kunt gaan met je collega’s op de werkvloer; ook is verantwoordelijkheidsgevoel vereist bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden om de bedrijfsvoering niet in gevaar te brengen.
Daarnaast ben je proactief, klantgericht, heb je dienstverlening hoog in het vaandel en toon je eigenaarschap.

Meer informatie:
Basalt is een ambitieuze en dynamische organisatie met een prettige werksfeer en een persoonlijke benadering.
De functie wordt marktconform beloond op basis van de CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, met daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheid voor collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfietsenregeling en een tabletregeling. Verder kent de CAO-Ziekenhuizen een eindejaarsuitkering van 8,33% over het jaarsalaris.
Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.
Voor deze functie wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervoor worden vergoed door Basalt.

 

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 14 januari a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 21 januari a.s. bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Eventuele vervolgafspraak met de selectiecommissie bij Basalt is gepland op 28 januari a.s.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug