20-3554 - Voor ptg advies zoeken we een Adviseur/projectmanager

Locatie

Amersfoort

Ben jij in staat om complexe problemen te doorgronden en weet jij mensen te enthousiasmeren en overtuigen op basis van inhoud? Ben je ambitieus en ga je altijd voor het maximaal haalbare resultaat? Dan ben jij de ervaren adviseur/projectmanager die we zoeken!

De organisatie
ptg advies, een onafhankelijk en marktgericht adviesbureau, is marktleider en nichespeler op het gebied van huisvestingsvraagstukken in de zorg- en onderwijssector. Het bureau is met name gespecialiseerd in de interactie tussen huisvesting en bedrijfsvoering. Zo zijn de adviseurs betrokken bij vrijwel alle nieuwbouw van ziekenhuizen in Nederland; zoals bijvoorbeeld het Erasmus MC, Radboudumc, Amphia Ziekenhuis en het Medisch Spectrum Twente. Zij begeleiden het gehele traject in vaak hightechomgevingen; van scratch tot oplevering. Projecten die op stapel staan zijn het Spaarne Gasthuis, Tergooi en het Slingeland Ziekenhuis. Daarnaast ontwikkelt ptg advies zich steeds breder in de markt, zoals bij woonzorgomgevingen, onderwijs en specials (bijvoorbeeld laboratoriumomgevingen). Meer lezen over de mooie opdrachten die zij doen? Check dan hun website (www.ptg-advies.nl).

Wat ga je doen?
Als adviseur/projectmanager stuur je in nauwe samenwerking met opdrachtgevers complexe projecten aan die zowel qua omvang, inhoud en doorlooptijd zeer divers zijn, bijvoorbeeld de verbouwing van een OK-complex of de complete nieuwbouw van een ziekenhuis. Binnen de toonaangevende projecten zijn de uitgangspunten, kaders, eisen en wensen waaraan toekomstige huisvesting moet voldoen, leidend. Je stuurt aspecten van deze projecten van initiatief tot en met realisatie aan. In dat kader adviseer je onder meer over samenwerkings- en contractvormen, het contracteren van ontwerpende en adviserende partijen, het borgen en scheppen van randvoorwaarden, organiseren van besluitvorming, en stuur je op beheers aspecten als tijd, geld en kwaliteit.
Als projectmanager begeef je je echt in het hart van het project en heb je regelmatig contact met de diverse stakeholders; architectenbureaus, aannemers en gebruikers. Je werkt met hen samen maar bent ook in staat scherp te onderhandelen. Je stuurt grote teams met hoogopgeleide mensen aan. Je rapporteert aan de directie/Raad van Bestuur van de opdrachtgever.

Wie ben jij?
Je bent resultaatgericht, analytisch, proactief en daadkrachtig. Je bent in staat om effectief om te gaan met verschillende belangen en verschillende stakeholders. Met je uitstekende leidinggevende en communicatieve eigenschappen ben je in staat de projecten succesvol te leiden en op die manier een bijdrage te leveren aan betere zorg.

Wat biedt ptg advies jou?


Bij ptg advies wordt hard gewerkt, maar er wordt ook graag tijd gemaakt voor ontspanning. Zo lunchen alle medewerkers samen op kantoor, luiden ze op vrijdag het weekend in met een borrel en gaan zij ieder jaar met elkaar op studiereis naar een bijzondere bestemming in het buitenland. Ook je partner wordt betrokken bij hun jaarlijkse sociale activiteiten.

Meer informatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via
00 31 6 13 247225.

Solliciteren kan door je CV met motivatiebrief via onze website te uploaden via de knop 'Reageren’ bij deze vacature. Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

NB: in onze werving- en selectieprocedures volgen wij de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het COVID-19 virus terug te dringen. Dit betekent dat de geplande gesprekken eventueel plaatsvinden door middel van videobellen.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug