20-3580 - Hernieuwde oproep: Voor Meander Medisch Centrum zoeken we een Inkoper Techniek en Vastgoed (32 uur)

Ben jij die ambitieuze inkoper die graag een volgende stap wil maken?

Locatie

Amersfoort

Het Meander Medisch Centrum is wegens uitbreiding op zoek naar een inkoper met het aandachtsgebied Techniek & Vastgoed.
Ben jij die ambitieuze inkoper die graag een volgende stap wil maken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?
Je bent enthousiast, leergierig en ambitieus en klaar voor een tweede stap in je carrière waarbij je wilt groeien naar een rol als strategisch inkoper om zo mee te helpen de afdeling naar een hoger niveau te brengen. Het Meander wil graag in jou investeren, o.a. door opleidingsmogelijkheden en begeleiding.  

Bekijk hier een impressie over het werk van de afdeling Inkoop.


Wat ga je doen?
Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de strategische en tactische inkoop van alle techniek & vastgoed gerelateerde zaken in het ziekenhuis.
Samen met je collega’s stel je het inkoopjaarplan en de doelstellingen voor je aandachtsgebied op. Je werkt samen met jouw interne klanten aan de inkoopprojecten. De projecten variëren van complexe inkooptrajecten tot kleinere projecten. Complexe projecten die op stapel staan zijn bijvoorbeeld nieuwbouw OK’s, realiseren mammacentrum en een verbouwing in verband met de plaatsing van een MRI. Je werkt hierbij nauw samen met de afdeling Techniek & Vastgoed (onderdeel van het Facilitair Bedrijf). Je bent een strategisch gesprekspartner voor de interne stakeholders, bepaalt mede de aanbestedingsstrategieën en je bent verantwoordelijk voor het creëren van waarde in de projecten waarin je participeert. Je bent gedreven om continu te verbeteren en je wilt echt het verschil maken voor de organisatie. Ook signaleer je verbetermogelijkheden en draag je actief bij aan de verdere verbetering van de inkoopfunctie binnen de organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en de interne klanten.

Afdeling Inkoop & Contractering
De afdeling Inkoop & Contractering is verantwoordelijk voor aanschaffen van producten en diensten voor het gehele ziekenhuis. De inkopers hebben een proactieve, adviserende en uitvoerende rol richting de interne stakeholders in alle fasen van het inkoopproces. Met een inkoopvolume van ca € 80 miljoen per jaar levert het team een belangrijke bijdrage aan de strategische doelstellingen van Meander. Het team heeft vier aandachtsgebieden: Medisch, Niet-Medisch, ICT en Techniek & Vastgoed. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een inkoper voor het aandachtsgebied Techniek & Vastgoed. Het huidige inkoopvolume van dit aandachtsgebied is ca € 10 miljoen per jaar maar zal door de komende grote projecten groeien.
De afdeling Inkoop bestaat uit Tactische Inkoop (vier senior inkopers en een inkoop assistent), Operationele Inkoop (zes operationele inkopers) en Applicatiebeheer (twee medewerkers) en het team wordt aangestuurd door de Teammanager Inkoop & Contractering. De afdeling bestaat uit een verscheidenheid aan mensen, kritisch, opbouwend in een professionele, informele werksfeer met een drive om zich te ontwikkelen. In de komende tijd zal de afdeling verder worden uitgebreid.

Wat neem je mee?
Je bent een stevige persoonlijkheid, energiek, een zelfstarter, en hebt vanuit je kennis en expertise een duidelijke visie op het inkoopproces. Met jouw expertise weet je waarde toe te voegen aan het inkoopproces in Meander. Jouw werk helpt om elke dag de best mogelijke zorg te leveren voor onze patiënten.


Wat biedt Meander Medisch Centrum jou?
Je krijgt als inkoper de kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken en te groeien tot strategisch inkoper voor de organisatie.

Verder bieden zij:

 

De organisatie:
Meander Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis en is een NIAZ-geaccrediteerd STZ-ziekenhuis met 244 medisch specialisten en ruim 3200 medewerkers.
Meander heeft de ambitie een ziekenhuis te zijn dat er voor mensen is ‘op het moment dat het er toe doet’. Dat geldt voor de zorgprofessionals, maar ook voor het team Inkoop & Contractering. Jouw werk helpt om elke dag de best mogelijke zorg te leveren voor hun patiënten. Iedere dag kiezen vele honderden patiënten het Meander Medisch Centrum voor uitstekende zorg. Die zorg leveren zij met ruim 3.200 gastvrije en professionele medewerkers onder het motto ‘steeds beter’. Een ieder levert vanuit zijn deskundigheid en competenties een bijdrage aan het realiseren van de ambities van Meander. Goede patiëntenzorg, gastvrijheid en zorgvernieuwing staan hoog in het vaandel. Hierbij staan de Meander kernwaarden: betrokken, deskundig en ambitie centraal. Van alle medewerkers wordt verwacht dat zij, vanuit hun functie en kwaliteiten, hieraan een actieve bijdrage leveren.
Meer lezen over het Meander? Check dan hun website (www.meandermc.nl).

 

Meer informatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225.
Solliciteren kan door je CV met motivatiebrief op onze website te uploaden via de knop 'Reageren’ bij deze vacature. In je brief zien we, naast jouw geschiktheid en waarom je interesse hebt, graag jouw ambitie terug en waar jij bijzonder/uniek in bent.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Afhankelijk van de situatie en de getroffen maatregelen rondom Covid-19 zullen wij half januari (na de persconferentie op 12 januari a.s.) nieuwe data voor de planning van deze procedure bekendmaken.
U kunt nog wel reageren op de vacature; wij zullen u dan persoonlijk informeren zodra er meer bekend is over het vervolg van de procedure.

 

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug