21-3584 - Voor Reade zoeken we twee Bedrijfskundig Managers

- een daadkrachtige transitie/verandermanager -

Locatie

Amsterdam

De organisatie:
Reade is het centrum voor de revalidatiegeneeskunde en reumatologie in Amsterdam en omstreken. Het centrum heeft twee hoofdlocaties in Amsterdam, Overtoom en de Dr. Jan van Breemenstraat, en biedt daarnaast zorg in tal van algemene ziekenhuizen, scholen voor speciaal onderwijs en gespecialiseerde kinderdagcentra. Vanuit de belofte ‘weer grip op je leven’ doen zij er alles aan om cliënten weer grip te geven op hun leven. Dat doen ze met de inzet van de allerbeste professionals, wetenschappelijk onderzoek, de mogelijkheden van de technologie, inventief denkvermogen en betrokkenheid met cliënten. Met overtuiging, plezier en positiviteit. Iedere dag opnieuw.

De organisatie bevindt zich in een competitieve markt die aan veranderingen onderhevig is; het landschap van de revalidatie en ook de arbeidsmarktproblematiek speelt een grote rol. Daarnaast is Reade is bezig met het moderniseren en professionaliseren van de bedrijfsvoering. Dit omvat een scala aan onderwerpen zoals o.a. de uitvoering van een capaciteitsanalyse, het vernieuwen van de begrotingssystematiek en de invoering van een nieuw managementinformatiesysteem. Tegelijkertijd komt in 2021 de activatie van een nieuwe strategische koers en positionering in uitvoering en is de organisatie zich aan het oriënteren op (her)huisvesting van beide locaties.
Kortom, Reade staat aan de vooravond van veel ingrijpende en fundamentele keuzes, die voor een belangrijk deel op het terrein van de bedrijfsvoering liggen.
Gezien bovenstaande staat de Divisie Revalidatie voor een belangrijke transitie: de implementatie van de nieuwe strategische koers (Koers 2030) en het professionaliseren van de bedrijfsvoering, o.a. door het (door)ontwikkelen van het management en het op orde brengen van de processen (in samenwerking met HR en Finance).

De Divisie Revalidatie is onderverdeeld in twee clusters: Netwerkziekenhuizen/Kliniek/Adviesbureau en Poli/School/Kind. Voor beide clusters zoeken we een bedrijfskundig manager. Samen met de medisch manager vorm je het management van een cluster (duaal management) en ben je samen integraal verantwoordelijk voor het resultaat.

Vanwege de opgave die er ligt zoeken we een ervaren en inhoudelijke sterke bedrijfskundig manager met een moderne leiderschapsstijl, die in staat is de visie van de organisatie en de benodigde veranderingen uit te dragen en medewerkers en professionals hierin mee te nemen en hen te stimuleren.
Een daadkrachtige verandermanager die deze uitdaging aangaat, charismatisch, analytisch, oplossings- en resultaatgericht, een verbinder met executiekracht. Die zacht op de relatie is, maar hard op de inhoud.

Wat ga je doen?

Wie ben jij?

 
Meer informatie:
Reade biedt een interessante, uitdagende functie in een professionele organisatie met een enthousiaste en collegiale werksfeer. Met plezier naar je werk gaan en kunnen groeien als professional én als mens. Dat vinden zij belangrijk.
Het betreft een (termijnmanagement) opdracht voor de duur van twee tot drie jaar.

De functie wordt marktconform beloond op basis van de CAO Ziekenhuizen (o.a. eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling en reiskostenvergoeding), afhankelijk van je ervaring.
Daarnaast bieden zij een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via
06 13 247225.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 10 februari a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brief- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 17 februari 2021 bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een eventuele vervolgafspraak: gesprekken met selectie- en benoemingsadviescommissie bij Reade, zullen kort na dit gesprek plaatsvinden.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

N.B. Afhankelijk van de situatie rondom het coronavirus zullen gesprekken “live” worden gepland of door middel van videobellen. Dit kan ook betekenen dat onder invloed van overheidsmaatregelen deze tijdsplanning in zijn geheel wordt gewijzigd. Wij volgen hierin de adviezen van de RIVM.

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug