21-3585 - Voor ptg advies zijn we op zoek naar medior adviseurs

Ben je ambitieus en wil je graag je bijdrage leveren aan projecten die ertoe doen? Dan ben jij de adviseur die we zoeken!

Locatie

Amersfoort

De organisatie
ptg advies is een onafhankelijk en marktgericht adviesbureau op het gebied van huisvestingsvraagstukken in de zorg- en onderwijssector. Het bureau is gespecialiseerd in de interactie tussen huisvesting en bedrijfsvoering. Zij richten hun aandacht op vier groepen van thema’s: programmeren van zorg- en onderwijsorganisaties, besturen en managen van projecten, ontwikkelen van vastgoedprojecten en het adviseren van (vastgoed)organisaties.
De adviseurs zijn betrokken bij vrijwel alle nieuwbouwprojecten van academische en algemene ziekenhuizen in Nederland maar ook bij (ver)nieuwbouw van specifieke afdelingen. Daarnaast ontwikkelt ptg advies zich steeds breder in de not for profit markten, zoals in de VVT & wonen, in het onderwijs en het onderzoek.
Meer lezen over de mooie opdrachten die het bureau doet en waarom je bij hen zou willen werken? Kijk dan hier het filmpje werken bij ptg advies of check de website (www.ptg-advies.nl). 


Wat ga je doen?
Als adviseur bij ptg advies werk je in een team met collega adviseurs en partners van ptg advies aan complexe projecten in de zorg en het onderwijs die zowel qua omvang, inhoud en doorlooptijd zeer divers zijn. Hun werkwijze verbindt strategie, proces en inhoud. Jouw rol in de projecten bevindt zich vooral op het gebied van programmering. Je stelt in nauwe samenwerking met opdrachtgevers programma’s van eisen op, begeleidt scenario studies en organiseert stakeholdersessies. Je houdt je bezig met vernieuwing van werkprocessen en bent betrokken bij vraagstukken op het gebied van strategie, bedrijfsvoering en huisvesting. Je kunt plannen en adviezen helder rapporteren, zowel mondeling als schriftelijk en je bent in staat deze ook visueel weer te geven in heldere en aansprekende presentaties. Het werk is afwisselend en veelzijdig, waardoor geen dag hetzelfde is. Op het moment dat je niet bij een opdrachtgever bent, werk je vanuit het kantoor in Amersfoort of vanuit huis waar je je bezighoudt met het analyseren en vertalen van data, het organiseren van scenariosessies, het uitwerken van werkprocessen, het vertalen naar functionele en ruimtelijke eisen, het ontwikkelen van procesaanpakken, het maken van rapporten en presentaties en het voorbereiden van overleggen. Daarnaast heb je een rol in public relations voor ptg advies, met name op het gebied van social media.

Wie ben jij?
Je bent scherp, ambitieus, hebt lef, bent nieuwsgierig en vastberaden. Door jouw sterke analytische vermogen begrijp je het primaire proces van onze opdrachtgevers. Je kunt verbinding leggen tussen plannen en praktijk en je weet je als geen ander te bewegen tussen verschillende stakeholders. Je bent creatief en innovatief en mede daardoor in staat om plannen te vertalen in visuele uitingen.

Je hebt:

Wat biedt ptg advies jou?

Bij ptg advies wordt hard gewerkt, maar er wordt ook graag tijd gemaakt voor ontspanning. Er is aandacht voor het bevorderen van een goede werk/privébalans. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden en wordt uitstekend gefaciliteerd. 

Meer informatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225.

Solliciteren kan door je CV met motivatiebrief via onze website te uploaden via de knop 'Reageren’ bij deze vacature. Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.
De sluitingstermijn van de werving is op 19 september a.s. Op basis van een brief- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 23 september a.s. bij ons bureau. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Eventuele vervolgafspraken, "klik" gesprekken en gesprek met selectiecommissie, bij ptg advies staan gepland op 29 september a.s.
Wij adviseren je om hier alvast rekening mee te houden in je agenda, omdat deze data kort na elkaar liggen.

NB: in onze werving- en selectieprocedures volgen wij de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het COVID-19 virus terug te dringen. Dit betekent dat de geplande gesprekken eventueel plaatsvinden door middel van videobellen.

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug