21-3594 - SPOED: Voor GGD Drenthe zoeken wij een Senior Coördinator Vaccinatiestraat a.i.

Fulltime voor een periode van ± 6 maanden

Locatie

De organisatie
GGD Drenthe bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van de 12 Drentse gemeenten. Ook adviseren zij inwoners, professionals en organisaties, bijvoorbeeld scholen en zorginstellingen over de coronamaatregelen.
GGD Drenthe heeft op dit moment ook de taak om de inwoners in Drenthe te vaccineren tegen Corona. In het kader daarvan zijn in vier gemeenten, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Assen zowel test- als vaccinatielocaties ingericht.

Wat ga je doen?
Je hebt een coördinerende rol binnen één van de vaccinatiestraten in Drenthe. Hierbij word je ingezet op de functie van coördinator vaccinaties. In de functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de teams. Enthousiast bouw jij verder aan de organisatie die er nu staat. Je hebt oog voor de groepsdynamiek en maatschappelijke ontwikkelingen. Door jouw flexibele werkhouding ben jij in staat mee te gaan in de dynamiek en snelle ontwikkeling inzake COVID-19 binnen de GGD. Vanzelfsprekend beschik je hierbij over nodige dosis humor om situaties te relativeren.
Daarnaast ben je de linking-pin naar de landelijke collega’s en zorg je samen met je collega coördinatoren Vaccinatie ervoor dat de landelijke afspraken ook in Drenthe worden door vertaald en uitgevoerd. In jouw adviezen richting management maak jij een brede maatschappelijke afweging. Goede communicatie is van belang, net als het durven innemen van een duidelijk standpunt.

Overige taken/verantwoordelijkheden:

Wij zoeken:
Een ondernemende en overtuigende collega met empathische daadkracht bij wie ontwikkeling en daarin samenwerken voorop staat. Jij kunt een verhaal vertellen, ook voor een groep. Kennis overdragen en mensen in beweging krijgen zijn zaken waar jij enthousiast van wordt. Jij ziet het als een uitdaging om in een hectische omgeving structuur te brengen. Met je flexibele werkhouding schakel je moeiteloos tussen de verschillende rollen en belangen, ook op tactisch en strategisch niveau. Je weet de GGD op een goede wijze te vertegenwoordigen in het netwerk. Jij bent laagdrempelig, aanspreekbaar, durft het voortouw te nemen en hakt knopen door wanneer nodig.

Verder beschik je over:

Je bent bereid tot het werken in de weekenden en het vervullen van een rol binnen de crisisorganisatie rondom COVID-19. Om deze reden is woonachtig zijn in Noord-Oost Nederland prettig.

Meer informatie:
Je kunt reageren op deze vacature door je CV te uploaden via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature op onze website (www.brederijn.nl).

 

 

NB: in onze werving- en selectieprocedures volgen wij de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het COVID-19 virus terug te dringen. Dit betekent dat de geplande gesprekken eventueel plaatsvinden door middel van videobellen.

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug