21-3595 - Voor Meander Medisch Centrum zoeken we een Projectleider Bouw

Ben jij die projectleider met ervaring met projecten op het gebied van bouw, verbouw en/of huisvesting?

Locatie

Amersfoort

Ben jij die projectleider met ervaring met projecten op het gebied van bouw, verbouw en/of huisvesting?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie:
Meander Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis en is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).
Iedere dag kiezen vele honderden patiënten het Meander Medisch Centrum voor uitstekende zorg. Die zorg leveren zij met ruim 3.200 gastvrije en professionele medewerkers onder het motto ‘steeds beter’. Een ieder levert vanuit zijn deskundigheid en competenties een bijdrage aan het realiseren van de ambities van Meander. Goede patiëntenzorg, gastvrijheid en zorgvernieuwing staan hoog in het vaandel. Hierbij staan de Meander klantwaarden: betrouwbaar, deskundig en ambitie centraal. Van alle medewerkers wordt verwacht dat zij, vanuit hun functie en kwaliteiten, hieraan een actieve bijdrage leveren.

Wat ga je doen:
Als projectleider stuur je in nauwe samenwerking met betrokken partijen multidisciplinaire projecten aan binnen het ziekenhuis, die zowel qua omvang, inhoud en doorlooptijd zeer divers zijn. Het aandachtsgebied voor deze functie is vooral bouw en verbouw.
Je werkt binnen het team Projecten dat onderdeel uitmaakt van de afdeling Techniek & Vastgoed (onderdeel van het Facilitair Bedrijf).  Je legt verantwoording af aan de coördinator Projecten.

Op hoofdlijnen kent de functie de volgende taken en verantwoordelijkheden:

Wie ben jij?
Je bent een ervaren projectleider met bouwkundige kennis van zaken. Je hebt gevoel voor politieke verhoudingen en kunt omgaan met uiteenlopende belangen van de diverse gebruikers, die kunnen optreden tijdens een project.
Je bent flexibel en kunt omgaan met veranderingen. Je bent communicatief vaardig en daardoor in staat de verbinding te maken met alle betrokken partijen binnen een project.

Je hebt:


Meer informatie:
Meander Medisch Centrum bied je een werkomgeving met veel zelfstandigheid en fijne collega’s. Er is sprake van een informele cultuur en medewerkers zijn ambitieus en betrokken.
De functie wordt marktconform beloond op basis van de CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring. Naast je salaris bieden zij interessante extra’s zoals eindejaarsuitkering, fietsplan, bedrijfsfitness, of premiekorting op je verzekeringen.
Er wordt in eerste instantie een contract geboden voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via
06 13 247225.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.

NB: in onze werving- en selectieprocedures volgen wij de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het COVID-19 virus terug te dringen. Dit betekent dat de geplande gesprekken eventueel plaatsvinden door middel van videobellen.

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug