21-3599 - Voor ptg advies zijn we op zoek naar een adviseur/projectmanager

Locatie

Amersfoort

Ben jij in staat om complexe problemen te doorgronden en weet jij mensen te enthousiasmeren en overtuigen op basis van inhoud? Ben je ambitieus en ga je altijd voor het maximaal haalbare resultaat? Dan ben jij de ervaren adviseur/projectmanager die we zoeken!


De organisatie
ptg advies is een onafhankelijk en marktgericht adviesbureau op het gebied van huisvestingsvraagstukken in de zorg- en onderwijssector. Het bureau is gespecialiseerd in de interactie tussen huisvesting en bedrijfsvoering. Zij richten hun aandacht op vier groepen van thema’s: programmeren van zorg- en onderwijsorganisaties, besturen en managen van projecten, ontwikkelen van vastgoedprojecten en het adviseren van (vastgoed)organisaties.
De adviseurs zijn betrokken bij vrijwel alle nieuwbouwprojecten van academische en algemene ziekenhuizen in Nederland, zoals bijvoorbeeld het Erasmus MC, Radboudumc en Tergooi, maar ook bij (ver)nieuwbouw van specifieke afdelingen. Daarnaast ontwikkelt ptg advies zich steeds breder in de not for profit markten, zoals in de VVT & wonen en in het onderwijs en onderzoek.
Meer lezen over de mooie opdrachten die het bureau doet en waarom je bij hen zou willen werken? Kijk dan hieronder of check de website (www.ptg-advies.nl). 


Wat ga je doen?
Als adviseur/projectmanager stuur je in nauwe samenwerking met opdrachtgevers complexe projecten aan in de zorg of het onderwijs, die zowel qua omvang, inhoud en doorlooptijd zeer divers zijn. Hun werkwijze verbindt strategie, proces en inhoud. Binnen de toonaangevende projecten zijn de uitgangspunten, kaders, eisen en wensen waaraan toekomstige huisvesting moet voldoen, leidend. Je stuurt aspecten van deze projecten van initiatief tot en met realisatie aan. In dat kader adviseer je onder meer over samenwerkings- en contractvormen, het contracteren van ontwerpende en adviserende partijen, het borgen en scheppen van randvoorwaarden, organiseren van besluitvorming, en stuur je op beheers aspecten als tijd, geld en kwaliteit.
Als projectmanager begeef je je echt in het hart van het project en heb je regelmatig contact met de diverse stakeholders; architectenbureaus, aannemers en gebruikers. Je werkt met hen samen maar bent ook in staat scherp te onderhandelen. Je stuurt grote teams met hoogopgeleide mensen aan. Je rapporteert aan de directie/raad van bestuur van de opdrachtgever.


Wie ben jij?
Je bent resultaatgericht, analytisch, proactief en daadkrachtig. Je bent in staat om effectief om te gaan met verschillende belangen en verschillende stakeholders. Met je uitstekende leidinggevende en communicatieve eigenschappen ben je in staat de projecten succesvol te leiden en op die manier een bijdrage te leveren aan betere zorg.

Wat biedt ptg advies jou?

Bij ptg advies wordt hard gewerkt, maar er wordt ook graag tijd gemaakt voor ontspanning. Er is aandacht voor het bevorderen van een goede werk/privébalans. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden en wordt uitstekend gefaciliteerd.


Meer informatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via
06 13 247225.

Solliciteren kan door je CV met motivatiebrief via onze website te uploaden via de knop 'Reageren’ bij deze vacature. Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure.
De sluitingstermijn van de werving is op 19 september a.s. Op basis van een brief- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 23 september a.s. bij ons bureau. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Eventuele vervolgafspraken, "klik" gesprekken en gesprek met selectiecommissie, bij ptg advies staan gepland op 29 september a.s.
Wij adviseren je om hier alvast rekening mee te houden in je agenda, omdat deze data kort na elkaar liggen.

NB: in onze werving- en selectieprocedures volgen wij de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het COVID-19 virus terug te dringen. Dit betekent dat de geplande gesprekken eventueel plaatsvinden door middel van videobellen

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug