21-3600 - Voor Basalt zijn we met spoed op zoek naar een Teamleider Services a.i.

Het betreft een opdracht voor 30 - 36 uur per week voor de duur van 5 maanden

Locatie

Den Haag

Als teamleider Services geef je leiding aan alle medewerkers van de unit Services op de verschillende locaties en ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de dagelijkse kwaliteit van facilitaire soft services op de verschillende locaties van Basalt zodat een optimale dienstverlening aan patiënten, medewerkers en bezoekers wordt bereikt.
Je geeft direct leiding aan 48 medewerkers verdeeld over 5 locaties, bewaakt de bedrijfsvoering gegevens en rapporteert aan de Manager Services & Huisvesting.

Voor de komende maanden geldt specifiek de implementatie van een aantal projecten, waaronder:

Organisatie:
Basalt is hét erkende expertisecentrum voor medisch specialistische revalidatiezorg in de regio. Samen staan zij voor excellente revalidatiegeneeskunde. Dit betekent dat kinderen, jongeren en volwassenen die te maken hebben met de gevolgen van een ongeval, een ziekte of een aandoening, bij hen aan het juiste adres zijn. Iedereen wil zich een waardevol onderdeel voelen van de samenleving, op welke manier dan ook. Samen met de patiënt is dat waar het team van behandelaren onder leiding van een revalidatiearts voor gaat.
In de regio Zuid-Holland heeft Basalt tien locaties nabij of in de grotere ziekenhuizen. Onderzoek, innovatie, onderwijs, het hoort bij excellente revalidatiegeneeskunde en het hoort bij Basalt.


Functiebeschrijving Teamleider Services:
Resultaatgebieden:

Leidinggeven:

Serviceplanning

Leveranciersafspraken en middelen

Serviceorganisatie

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de tijdige oplevering van managementrapportages. Je verzamelt kwalitatieve en kwantitatieve gegevens en analyseert en interpreteert deze.

Wie ben jij?
Je hebt een passie voor leidinggeven en bent in staat medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en mee te nemen in de ontwikkeling van de organisatie. Je hebt ervaring met verander/transitiemanagement. Je kunt je medewerkers inspireren met enthousiasme en vertrouwen in ieders kwaliteiten. Daarnaast ben je proactief, klantgericht; dienstverlening staat bij jou hoog in het vaandel.

Je hebt:

Meer informatie:
Voor meer informatie over deze opdracht kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van je CV via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature, uiterlijk zondag 16 mei a.s.
Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 20 mei a.s. bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Eventuele vervolgafspraak bij Basalt volgt snel daarop.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug