21-3601 - Spoed: Manager Wonen Zorg Welzijn a.i. voor een VVT- insteling

Locatie

Oost Nederland

Voor een VVT-instelling in het oosten van het land zijn we met spoed op zoek naar een Manager Wonen Zorg Welzijn a.i.

In verband met vervanging tijdens ziekte zoeken we een tijdelijke manager voor een periode van drie maanden tot zes maanden gedurende 36 uur per week.
Invulling van de opdracht kan zowel op interim-basis als tijdelijk in loondienst bij de organisatie.

Organisatieschets
De organisatie is officieel een VVT-instelling maar in de dagelijkse praktijk een organisatie die langdurige specialistische zorg levert aan specifieke doelgroepen, zoals mensen met de ziekte van Huntington, het syndroom van Korsakov, mensen met behoefte aan chronische psychiatrische verpleeghuiszorg (gerontopsychiatrie) en mensen met dementie. Voor de eerste drie aandoeningen zijn zij bezig om de landelijke erkenning van Doelgroepexpertisecentrum (DEC) te verkrijgen. Dit past in de ontwikkeling van VWS om tot specialisatie en concentratie van zorg te komen voor hoog complexe zorg aan een doelgroep met een laag volume (laag volume, hoog complex, LVHC).

De organisatie werkt met managers wonen zorg welzijn die leidinggeven aan medewerkers. De span of control van de managers ligt tussen 25 fte en 35 fte. De managers wonen zorg welzijn ontvangen leiding van de directeur wonen zorg welzijn. De organisatie heeft een eigen behandeldienst die valt onder de directeur behandeling en begeleiding.
De zorgmedewerkers en behandelaren werken samen aan de beste zorg voor de bewoners. De zorgmedewerkers variëren van niveau 2 (mbo) tot niveau 6 (hbo) met een nadruk op niveau 3 (mbo).


Situatieschets
Je bent werkzaam op de afdeling CPV (chronisch psychiatrische verpleeghuiszorg). Deze afdeling bestaat uit tachtig bewoners, verdeeld over vier afdelingen. Een van die afdelingen is de instroomafdeling, waar wordt beoordeeld waar een bewoner het beste op zijn plek is binnen de CPV. Ook kent deze afdeling een crisisbed voor IBS voor de bijzondere doelgroepen Huntington, Korsakov en CPV.
In totaal werken bij de afdeling CPV ongeveer 80 fte’s en 3 managers wonen zorg welzijn.
Als manager heb je ook de expertiseontwikkeling in portefeuille, samen met een andere manager wonen zorg welzijn. Dit houdt in dat om de erkenning als DEC te verkrijgen zorgstandaarden (landelijk) worden ontwikkeld en bij de organisatie worden geïmplementeerd, competentieprofielen (landelijk) worden opgesteld en bij de organisatie wordt getoetst of medewerkers daaraan voldoen. Ook wordt de ketensamenwerking in kaart gebracht.
Daarnaast stuur je twee afdelingen aan. De span of control is circa 30 fte.

Functie-eisen
- Ruime ervaring met aansturing van (niet taakvolwassen) teams.
- Kennis van zowel VVT als van psychiatrie
- Kennis van ontwikkelingen in de langdurige zorg, zoals LVHC.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze opdracht kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 13 247225.

Reageren op deze opdracht kan door je CV met motivatiebrief zo snel mogelijk via onze website te uploaden via de knop 'Reageren’ bij deze opdracht, maar uiterlijk 3 juni a.s.  Op basis van een brief- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 7 juni a.s. bij ons bureau. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. De gesprekken bij de opdrachtgever staan gepland op dinsdag 8 juni a.s.
Wij adviseren je om hier alvast rekening mee te houden in je agenda, omdat deze data kort na elkaar liggen.

 

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug