21-3602 - Voor Timon zoeken we een Gebiedsmanager (regio Noord-Oost)

Ben jij die maatschappelijke ondernemer die helpt de ambities te realiseren?

Locatie

Nunspeet

Organisatie
Timon is een bevlogen organisatie met een geheel eigen benadering van de zorg. Zij richten zich al meer dan 30 jaar op zorg voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 0 t/m 23 jaar en hun gezin. Timon helpt bij problemen met opvoeden en opgroeien. Kinderen, jongeren en hun gezin komen dichterbij hoop, herstel en perspectief.
Timon kiest positie dichtbij jongeren, dichtbij school, in de wijk. Hulp verloopt via reguliere routes, maar ook via buurt- en wijkteams en onderwijs-zorgprogramma’s.
De organisatie werkt volgens de principes van zelforganisatie en zelfsturende teams. Timon heeft een Raad van Bestuur en kent een Raad van Toezicht model.
Je christelijk geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Iedereen kan een beroep op hen doen, ongeacht (culturele) achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 600 bevlogen medewerkers werkt Timon in een groot deel van Nederland. Er zijn ruim 300 vrijwilligers en zo’n 900 pleeggezinnen actief binnen Timon.
Timon innoveert en groeit. Denkt in kansen en zet graag een stapje extra. Dat is voor hen vanzelfsprekend, daar worden zij om herkend.
Meer informatie over de organisatie kun je vinden op hun website: www.timon.nl

Wat ga je doen?
Als gebiedsmanager bij Timon ben je binnen de organisatie als “lokale zorgondernemer” verantwoordelijk voor adequate zorg aan cliënten, de veiligheid en het welzijn van cliënten en een goed en effectief werkklimaat voor medewerkers en vrijwilligers.
Je hebt een krachtige externe focus als accountmanager en een interne focus als inspirerend en betrokken lijnmanager.

Je bent verantwoordelijk voor:

  1. de accountrelaties met opdrachtgevers en verwijzers in de regio
  2. de lokale (zelforganiserende) teams waardoor de dienstverlening optimaal verloopt binnen de kaders van de organisatie
  3. al het nodige om goede en betaalbare zorg in de regio te faciliteren
  4. de cultuur en identiteit van Timon in de eigen teams.


De gebiedsmanager ontvangt hiërarchisch leiding van de Operationeel Directeur en functioneel van de Bestuurder op het gebied van accountmanagement.

Je geeft leiding aan de teams in het werkgebied Noord-Oost (IJsselland, Noord-Veluwe, Apeldoorn, Almere en Dronten) en aan de managementassistent, 2 instroomcoördinatoren en 3 gedragswetenschappers. Deze gedragswetenschappers zijn ieder verbonden aan een team; te weten Ambulant, Pleegzorg en WMO.  In totaal bestaat de regio uit 59 medewerkers.
Je participeert in diverse interne en externe overleggen waaronder het regio overleg.

Resultaatgebieden:

Wie ben jij?
Je hebt het hart op de juiste plaats voor de doelgroep van Timon en kan je daardoor makkelijk verbinden aan hun missie en visie. We zijn op zoek naar een ervaren, ondernemende manager die het als een uitdaging ziet om de ambitie van Timon samen met cliënten, vrijwilligers, professionals en de diverse partners tot een succes te maken. Hierbij bied je de teams/professionals kaders en ruimte.
Je bent organisatiesensitief, ambitieus, hebt een hands-on mentaliteit en je bent een verbinder en bouwer. Je kunt schakelen en communiceren op verschillende (abstractie)niveaus en bent in staat om draagvlak te creëren. Je bent analytisch ingesteld en in staat om overzicht te houden. Je bent scherp in sturing op resultaat en financiën waarbij je de kwaliteit van de dienstverlening niet uit het oog verliest. Daarnaast denk je in kansen en mogelijkheden, bent oplossings- en resultaatgericht en toon je initiatief. Je krijgt energie van complexiteit, bent kritisch en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent in staat de teams/ professionals binnen je regio te ondersteunen en mee te nemen in de ontwikkeling van de organisatie. Je kunt hen inspireren met enthousiasme en vertrouwen in ieders kwaliteiten.

Bij Timon geef je je geloof handen en voeten. Je maakt het onderscheid dankzij jouw manier van initiatief nemen, stevige persoonlijkheid en organisatie sensitiviteit. Met jouw talent, voeg jij als Gebiedsmanager waarde toe aan het leven van een ander. Dat is de basis.
Verder breng je mee:

Meer informatie:
Timon is een groeiende organisatie, volop in ontwikkeling en biedt arbeidsomstandigheden die veel ruimte bieden om je talenten verder te ontwikkelen.
De functie wordt marktconform beloond conform de CAO Jeugdzorg, afhankelijk van je kennis en ervaring.
Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via
06 13 247225. Een uitgebreid functieprofiel is te downloaden via onze website bij deze vacature.

Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door toezending van een CV met motivatiebrief via onze website door middel van de knop 'Reageren’ bij deze vacature.
De sluitingstermijn van de werving is op 22 juli a.s. Na deze datum zal je sollicitatie pas officieel in behandeling worden genomen. Op basis van een brieven- en CV-selectie vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 29 juli a.s. bij ons bureau. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, zullen wij je hierover benaderen. Een vervolgafspraak (“klikgesprek”) met de opdrachtgever staat gepland op dinsdag 3 augustus en eventuele gesprekken met advies- en selectiecommissie bij de opdrachtgever staan gepland op 6 augustus a.s.
Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij nu reeds rekening te houden met deze data in je agenda.

NB: in onze werving- en selectieprocedures volgen wij de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het COVID-19 virus terug te dringen. Dit betekent dat de geplande gesprekken eventueel plaatsvinden door middel van videobellen.

 

Reageren

Helaas, u kunt niet meer reageren

Terug